Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.10.29)

Pénzcentrum2019. október 29. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most kedden (2019.10.29).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most kedden (2019.10.29).

36 órás előrejelzés

Kedden esős, hűvös időre készülhetünk, a legtöbb csapadék délnyugaton hullhat. Az északi szelet több helyen - főként keleten, északkeleten - kísérhetik élénk lökések. A legmagasabb hőmérséklet mindössze 7 és 13 fok között alakul.

Szerdán északon és keleten naposabb, az ország délnyugati felén/harmadán erősen felhős, borongós időre van kilátás, és főként a nap második felében kisebb eső is kialakulhat. Az északkeleti szél a Dunától keletre nagy területen lesz élénk, néhol erős. Hajnalban -2, +5, délután 7-14 fokra számíthatunk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Kedden borongós, többfelé esős időre van kilátás, emiatt vizes, csúszós utakra kell számítani. Az északi szél főként keleten, északkeleten lehet élénk és csökkentheti kissé a járművek menetstabilitását. A hidegfronti hatás miatt figyelmetlenebbek lehetünk, vezessünk óvastosan, tartsunk nagyobb követési távolságot! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Orvosmeteorológiai jelentés

Kedden erős hidegfronti hatás érvényesül, emiatt fejfájás, görcsös panaszok jelentkezhetnek, megnő az infarktus kockázata, egyes kismamáknál korábban beindulhat a szülés. A szelesebb keleti, északkeleti tájakon ingerültebbek, nyugtalanabbak lehetünk. Megterhelő nap vár a szívbetegekre is. A hő-és komfortérzet a borongós, szeles, csapadékos időben alacsony lesz, öltözzünk melegen! Erősítsük immunrendszerünket, fogyasszunk sok zöldséget, gyümölcsöt, C-vitaminban gazdag ételeket!

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,