Megérkezett az üzleti laptopok következő generációja (x)

PR2024. szeptember 23. 05:00

Az adatbiztonság mellett eljött az intelligens megoldások kora.

Az AI-alapú ExpertBook P5 célja egyértelmű: a modern üzleti igényeknek és a technológiai fejlődésnek megfelelő laptopot kínálni, amely nem csupán a teljesítmény, hanem az intelligencia terén is kiemelkedik. Az új ExpertBook P modellek számos innovatív funkciót és technológiát kínálnak, amelyek ideálissá teszik őket a modern üzletemberek és vállalkozások számára.

Kiemelkedő teljesítmény és megbízhatóság

Az ASUS ExpertBook P5 az egyik első modell a piacon, amely kihasználja az alig pár napja bemutatkozott, vadonatúj Intel® Core™ Ultra processors (Series 2) erejét, mely biztosítja a zökkenőmentes és gyors működést még a legigényesebb üzleti alkalmazások esetében is. A nagy teljesítményű processzorok mellett az újdonság 16GB RAM-mal és villámgyors SSD tárolóval érkezik, lehetővé téve az adatok gyors hozzáférését és a többfeladatos munkavégzést. SSD-konfigurációja ráadásul akár 3 TB tárhelyet, valamint egyszerű informatikai telepíthetőséget és költséghatékony bővíthetőséget biztosít.

Természetesen a dedikált neurális feldolgozó egység (NPU) sem maradt el, ráadásul az Intel megoldása az egyik legmodernebb a piacon. Az ExpertBook P5 széria ezen kívül a biztonság példaképe, hiszen az ASUS ExpertGuardian biztonsági funkciókkal még soha nem látott módon védi a felhasználó adatait. A kereskedelmi minőségű és a NIST SP 800-155 szabványnak megfelelő BIOS-szal, a Windows 11 Secured-core PC technológiákkal, az ASUS 5 éves BIOS- és illesztőprogram frissítési támogatásával, valamint a FIDO2 hitelesítéssel integrált biometrikus bejelentkezéssel extra biztonságot nyújt a kritikus adatok védelme érdekében a szoftvertől a firmware-en át a hardverig.

AI-alapú funkciók a hatékonyság növelése érdekében

Az ASUS ExpertBook P széria egyik legnagyobb újítása az AI-alapú funkciók bevezetése. Az AI-alapú zajcsökkentés és hűtés már eddig is ismerős lehetett az ASUS felhasználók számára, azonban az új P-szériával a felhasználók eddig nem tapasztalt szintre emelhetik a hatékonyságot. Az AI Meeting Minutes rögzíti és összefoglalja az értekezleteket, több felszólalót is azonosít, és könnyedén rendezi, valamint összefoglalja az egyes felszólalók legfontosabb pontjait. Az élő hívások és felvételek azonnali feliratozása biztosítja a zökkenőmentes részvételt a globális hívásokban.

Az új ExpertBook P5 már előrendelhető az ASUS hivatalon online márkaboltjában.

(x)

Címkék:
laptop, asus, expertbook,