Régi, kedvelt programot idéz a Spotify fejlesztése, de az iPhone-osok kimaradhatnak az újdonságból

Pénzcentrum2024. augusztus 28. 17:48

Az Instagram és a Spotify közös fejlesztésen dolgozik, amely lehetővé tenné a felhasználók számára, hogy valós időben osszák meg az éppen hallgatott zenéket. Az új funkció hasonlít a régi Microsoft Messenger hasonló szolgáltatására.

Alessandro Paluzzi fejlesztő és alkalmazáskutató fedezte fel az új "Share from Spotify" funkciót. A tervek szerint a felhasználók összekapcsolhatják majd Instagram-fiókjukat a Spotify-jal, amely automatikusan létrehoz egy bejegyzést az éppen lejátszott dalról. Ezek a megosztások láthatóak lesznek a DM fülön és a felhasználói profilokban.

A funkció még nem elérhető, de várhatóan hamarosan bejelentik. A felhasználók folyamatosan megoszthatják, amit hallgatnak, és bármikor leállíthatják majd a megosztást - olvasható a fejlesztésről szóló bejegyzésben.

Jelenleg az Instagram-felhasználók manuálisan oszthatnak csak meg dalokat az alkalmazásban. Az Apple Music és a Spotify már most is kínál bizonyos integrációt az Instagrammal, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy az éppen hallgatott dalt posztban vagy Storyban osszák meg.

Az új fejlesztés egyelőre csak a Spotify-felhasználókat érinti, az Apple Music felhasználói egyelőre kimaradnak ebből a lehetőségből.

Címkék:
tech, fejlesztés, apple, zene, instagram, spotify,