Nagy változás élesedik a Google Walletben: erről mindenki tudjon, aki a telefonjával szeret fizetni

Pénzcentrum2024. július 11. 09:12

Már az asztali gépen vagy a laptopon is végezhetünk módosítást, ha Google Walletet használunk az elektronikus fizetéshez vagy a hűségkártyák tárolásához.

Néhány hónappal az idnulás után már a magyar felhasználóknak is elérhető az egyik elektronikus pénztárca-szolgáltatás, a Google Wallet webes felülete - erről a HVG számol be. Mind írják, természetesen a mobilalkalmazás már régóta működik, de mostantól az asztali számítógépen vagy laptopon is beléphetünk a digitális tárcánkba.

A metódus persze nem különbözik jelentősen attól, amit a mobilalkalmazásban a felhaszánlók már megszokhattak: a Wallet asztali felületén ugyanúgy hozzáadhatunk (vagy levehetünk) fizetési kártyákat, hozzáadhatunk belépőkártyákat vagy éppen megnézhetjük a korábbi tranzakciókat. A hűségkártyáink, reptéri beszállókártyáink is elférnek itt, amit a tapasztalatok kszerint egyre többen használnak is.

Címkék:
tech, elektronikus, google, online fizetés, laptop, elektronika, újítás, elektronikus jegyrendszer, fizetési kártya, google pay,