Nagy bejelentést tett a Revolut: sok ezer magyar ügyfelet érint, nagy változások készülnek

Pénzcentrum2024. október 28. 11:28

A Revolut bejelentette, hogy 2025-ben is folytatja a partnerségét a Sziget Fesztivállal,  és ismét a rendezvény hivatalos banki és fizetési partnere lesz. A 2024-es sikeres integráció után a Revolut Pay továbbra is zökkenőmentes és biztonságos fizetési megoldásokat kínál majd, lehetővé téve a gyors tranzakciókat közvetlenül a Revolut alkalmazáson keresztül, hogy a fesztiválozók még inkább a bulira koncentrálhassanak.

A Revolut közleményében az is szerepel, hogy Revolut Stage is visszatér a Szigetre, és ismét alkalmat fog adni a fesztiválozóknak arra, hogy a nemzetközi szupersztárok és a helyi fellépők felejthetetlen koncertjeiket élvezhessék. 

A Bank of Play koncepcióval összhangban a Revolut izgalmas promóciókat és exkluzív ajánlatokat hoz a felhasználóknak, valamint egy különleges, új ügyfeleknek szóló 20 eurós bónuszt, meg izgalmas aktivitásokat a Revolut Booth-nál.

A Revolut arra biztatja a fesztiválozókat, hogy figyeljék az  ajánlatainkat a közeljövőben, mivel folyamatosan érkeznek az exkluzív promóciók az ügyfeleink számára, valamint azoknak, akik a Revolut Pay szolgáltatással fizetnek – ez egy olyan fizetési megoldás, amely lehetővé teszi, hogy a Revolut ügyfelek egy kattintással közvetlenül a számlájukról fizessenek. A meglévő és új felhasználók egyaránt számos olyan előnyre számíthatnak, amelyek a Sziget fesztiválélmény gazdagítására készültek.

A Revolut Pay sikeres integrációját követően a 2024-es Sziget Fesztiválon, ahol több mint 25 ezer tranzakció és 2,3 milliárd forint értékű fizetés történt, a Revolut 2025-ben is szorosan együtt fog működni a fesztivállal, hogy továbbra is egyszerű és biztonságos fizetési élményt nyújtson. A Revolut Pay segítségével a fesztiválozók gyors és egyszerű fizetéseket végezhetnek közvetlenül a Revolut alkalmazáson keresztül, amely minden tranzakciót zökkenőmentessé tesz.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 18 583 438 forintot 20 éves futamidőre már 6,54 százalékos THM-el,  havi 137 058 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,68% a THM, míg a MagNet Banknál 6,76%; a Raiffeisen Banknál 7,00%, az Erste Banknál szintúgy 7,00%, az OTP Banknál pedig 8,16%. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

A Revolut különleges ajánlattal is várja az új felhasználókat. Elég regisztrálni, elvégezni az első legalább 1 eurós fizetést, és 20 eurós bónuszt kapnak. Ez az ajánlat minden új felhasználó számára nyitva lesz, akik a Sziget Fesztivál kapcsán hozzák létre a fiókjukat, így egy jó lehetőséget kínál arra, hogy megismerjék a Revolut szolgáltatásait.

Címkék:
fesztivál, sziget, bónusz, szórakozás, sziget fesztivál, együttműködés, revolut, fesztiválok, revolut hungary,