Legendás étterem nyitja meg újra a kapuit Budapesten: ennek most rengetegen örülhetnek

Pénzcentrum2024. október 20. 09:01

Négy év után, novemberben újra megnyit az ONYX étterem Budapesten. A 2007-es nyitása óta két Michelin-csillagot szerzett étterem komoly átalakuláson ment át, idén ősszel pedig visszatér egy teljesen új koncepcióval, az ÆTHER-rel - írja a Roadster.

2020-ban elkezdődött az ONYX étterem külső és belső megújulása, a Metamorfózis. Az átalakulás hamarosan véget ér, a 4 évnyi kemény munka most befejeződik. Az ONYX új és egyedi koncepcióval tér vissza – mesélte a lapnak Niszkács Anna ügyvezető.

A tervek szerint

A legkíváncsibbak 2024 őszén, elsőként tapasztalhatják meg az ONYX élményt, jövő tavasszal pedig szélesebb körnek, többnapos nyitva tartassál is megnyitjuk a jövő éttermét. Ezzel párhuzamosan az Onyx Műhely is folyamatosan üzemel, így a két egység a jövőben összehangolt nyitvatartással várja majd a vendégeket

– mondták el.

Mint kiderült, az ONYX új koncepcióval tér vissza az egykor két Michelin-csillagos étterem helyszínére, ahol a művészet, a tudomány és a fenntartható gasztronómia összefonódásán keresztül kutatják a jövőt. Egy olyan jövőt, ahol az étel több egy étkezésnél. "Fontos a múlt, de még fontosabb a jövő, ezért nem mindegy mit teszünk a jelenben." – fogalmaztak.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A tulajdonosok kiemelték, hogy

2020 novemberében csupán az ONYX előző fejezete ért véget az Utolsó Vacsorával - a mostani nyitáskor azonban lesz majd „Első Vacsora” is.

A beszélgetés során azt is elárulták, hogy az étterem tere olyasmi, amihez hasonlót hazai vendéglátóhelyeken még nem láthattunk.

Címkék:
étkezés, étterem, michelin-csillag, kultúra, szórakozás, nyitás, michelin, megnyitó,