Rendkívüli! Elvitték minden idők legnagyobb Ötöslottó főnyereményét

Pénzcentrum2024. október 19. 19:49

Gazdára talált minden idők legnagyobb nyereménye az ötös lottón, így újabb milliárdossal bővült a dúsgazdag magyarok elit klubja Magyarországon. A nyertes imába foglalhatja Tótfalusi Fanni kezét, ő indította el ugyanis a számsorsolást október 19-én az Ötöslottón.

Az Ötöslottó 2024. október 19-i sorsolásán megütötték minden idők legnagyobb ötös lottó főnyereményét: egy szerencsés játékos 6 613 905 020 forintot kaszált a "3;10;12;13;33"-as számsorozattal.

Mivel a Luxor utolsó számjegye a 42. heti sorsoláson páratlan volt (U 17), így géppel sorsolták az ötöslottó nyerőszámait a 42. játékhéten. A szerencse digitális gombját ezúttal a műsorvezető, Tótfalusi Fanni nyomta meg, így a nyertes egyértelműen neki (is) köszönheti szerencséjét. Íme a pillanat:

Ilyen giganyereményre még sosem volt példa Magyarországon: harminchárom hétig nem született telitalálatos szelvény az Ötöslottón. Bár ez korántsem a leghosszabb halmozódás volt a játék történetében. A Szerencsejáték Zrt. stratégiai igazgatója hozzátette, a jackpot utoljára idén februárban volt hasonlóan magas (akkor 6,523 milliárd Ft-ot ért a jackpot, amit szintén egy játékos vihetett haza), de a mostani nyeremény még azt is meghaladta.

Utoljára negyedévszázaddal fordult elő olyan, hogy egy éven belül kétszer volt TOP1 nyeremény az Ötöslottón. A hatalmas összeg miatt az elmúlt hetekben jelentősen megnőtt a kereslet

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 18 583 438 forintot 20 éves futamidőre már 6,54 százalékos THM-el,  havi 137 058 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,68% a THM, míg a MagNet Banknál 6,76%; a Raiffeisen Banknál 7,00%, az Erste Banknál szintúgy 7,00%, az OTP Banknál pedig 8,16%. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

- tette hozzá Uszkay-Boiskó Sándor, aki azt is elmondta még, hogy azok a játékosok is szívesen tették meg kedvenc számaikat, akik ritkán vásárolnak amúgy számsorsjátékot.

 

Címkék:
lottó, Ötöslottó, jackpot, lottómilliárdos, lottónyertes, lottónyeremény, ötös lottó, ötöslottó friss, szerencsejáték ötöslottó nyerőszámai,