Fesztiválozók, figyelem! Jönnek a kedvezményes, elővételes Sziget jegyek, indulhat a roham

Pénzcentrum2024. október 17. 17:01

Megérkeztek az első hírek a 2025-ös Szigetről, amire október 28-tól indul is egy kedvezményes jegyakció. A szervezők szerint a fesztivál változatosabb lesz, mint valaha.

Azért, hogy még vonzóbb legyen a Sziget a látogatók körében, egyrészt a programok terén ígérnek - a sokszínűséget fokozva – frissítést, de számos kedvezménnyel is előállnak.

„Míg az európai fesztiválpiacon átlagban 5-10%-os jegyáremelés figyelhető meg, a Sziget arra törekszik, hogy megtartsa pozícióját a legjobb ár/érték arányú fesztiválok élbolyában” – nyilatkozta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője.

Túl vagyunk már egy “Szuper Early Bird” akción, október végén pedig indul az “Early Bird + Szitizen Limited Kit” akciónk, miszerint az első 48 órában a kedvezményes jegy mellé egyedi csomaggal lepjük meg a vásárlókat, benne nagyon menő, környezetbarát, upcycling ajándékokkal. Emellett természetesen elérhető lesz a Diákjegy, valamint az U21 bérlet, a 21 éves és annál fiatalabb korosztálynak

– mondta a főszervező.

A programok terén is számíthatunk friss elemekre, az első hírek szerint például nagyobb figyelmet fordítanak a szervezők a Sziget éjszakai életére. „A Sziget alapvetően 0-24-ben kínál élményeket, de a népszerű helyszínek mellett újabb felfedeznivalókkal is igyekszünk színesíteni a kínálatot” – mondta Kádár.  

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

„Azt már most elárulhatom, hogy még több élettel töltjük meg például a Sziget éjszakai programjait, jövőre a látogatókat már egy olyan “éjszakai negyed” is várja, ahol alkonyattól pirkadatig pezsdül fel az élet” – tette hozzá a főszervező, aki arról is beszámolt, hogy hamarosan érkeznek az első nevek, és egyéb programokból is kapunk már ízelítőt.

Aki tehát le akar csapni a kedvezményes jegyekre, figyelje a Sziget weboldalát, ahol október 28-án startol az Early Bird jegyakció, az első 48 órában exkluzív ajándékcsomaggal bővítve.

Címkék:
vásárlás, fesztivál, sziget, jegyek, sziget fesztivál, kedvezmények,