Több százezres bírságot kapott Nagy Feró: ezt követte el a sztár

Pénzcentrum2024. október 12. 15:31

Nagy Feró 750 ezer forintos bírságot kapott, miután a helyi önkormányzat megbüntette őt állatvédelmi szabálysértés miatt. Egy szomszédja panaszolta be, mert két kutyája, Suba és Tappancs, kiszaladtak az utcára és meguga

Nagy Feró 750 ezer forintos bírságot kapott a helyi önkormányzattól, miután egy nyári incidens során kutyái, Suba és Tappancs, kiszaladtak az utcára és megriasztották a járókelőket. Az eset következtében az egyik szomszéd feljelentést tett, amiért a két puli ugatva közelített a rollerező gyerekekhez. Feró akkor éppen koncertezéshez készült, technikusai a felszerelést pakolták az autóra, amikor Suba kiszaladt az utcára, majd visszatért az udvarra. A zenész ekkor még a stúdióban volt, és csak a kiabálásra lett figyelmes - számolt be a Tények. 

A történtek után Nagy Feró elismerte a szabálysértést egy nyilatkozatban, azonban úgy érzi, hogy a bulvársajtó túlozva tálalta az esetet, és az újságok olyan képet festettek, mintha agresszív kutyákat tartana az utcában. 

Az önkormányzat az állatvédelmi törvény alapján 750 ezer forintra bírságolta meg Ferót, mivel a kutyái kiszöktek az udvarról. A zenész felháborodott az összeg nagyságán, de hozzátette, hogy ha végül ki kell fizetnie a bírságot, akkor Suba és Tappancs lesznek élete legdrágább kutyái. Tappancs egyébként évek óta nem is megy ki az utcára, miután egyszer elütötte egy autó.

A történet Feró szomszédait is meglepte, akik nem értették, miért került sor ekkora bírságra. A zenész végül azt mondta, hogy bár ártatlannak érzi magát, kénytelen lesz kifizetni a büntetést, ha nem kap enyhítést.

Címkék:
bírság, kutya, sztár, zenész,