Ikonikus vidéki szórakozóhely húzza le végleg a rolót: bevásárlóközpont lesz a helyén

Pénzcentrum2024. október 12. 20:31

Búcsúzik a debreceni Roncsbár, Kelet-Magyarország egyik legnépszerűbb helye, amely 12 éven át szórakoztatta a látogatókat. Az októberi hónap különleges programokkal készül az utolsó napokra, hogy méltóképpen köszönthessék el vendégeiket a Fórum 2. bevásárlóközpont érkezése előtt. Az események között szerepel többek között klubkoncert és társasjáték est is, így a közönség közösen ünnepelheti meg a felejthetetlen pillanatokat.

A Roncsbár, Kelet-Magyarország egyik legnagyobb és legnépszerűbb szórakozóhelye, búcsúzik látogatóitól, mivel helyszínéül szolgál majd a tervezett Fórum 2. bevásárlóközpontnak. Az utolsó hónapjukat különleges eseményekkel ünneplik, amelyek a 12 év alatt felhalmozott közös emlékek előtt tisztelegnek - olvasható egy friss Facebbok bejegyésükben.

A búcsúzó hónap programja a következő eseményeket kínálja:

2024. október 10. – Kertzáró és búcsúztató társasjáték est

2024. október 11. – Wyrfarkas - Buggz Bunny - Inferis

2024. október 12. – Ismerős Arcok őszi klubkoncert

2024. október 19. – Alvin és a Mókusok

2024. október 20. – Kowalsky meg a Vega

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

2024. október 22. – Mirror Glimpse: Hangos Turné

2024. október 23. – Paddy and the Rats: Lord of the Drinks lemezbemutató

2024. október 24. – Meglepetés esemény

A Roncsbár közönsége számára fontos, hogy az utolsó hónapban együtt búcsúzzanak a helytől, amely számos felejthetetlen élményt nyújtott az elmúlt évek során. A tervek szerint, ha a közönség is úgy akarja, a Roncsbár egy új, még nívósabb formában térhet vissza a jövőben.

Címkék:
magyarország, bevásárlóközpont, október, legnépszerűbb, szórakozás, szórakozóhely, kelet,