Elképesztő menüvel rukkolt elő a McDonald's Magyarországon: ilyen még nem volt

Pénzcentrum2024. október 12. 18:06

A McDonald's-ban 2024. október 14-től kapható a TheVR Mekis kedvence menüt, amelyet kezdetben csak az applikáción keresztül  árulnak 3460 forintért árulnak. A menü tartalmaz egy hamburgert, közepes burgonyát, egy almás pitét, 4 dbos csirkefalatokat és egy szószt. Üdítő nincs az árban.

2024. október 14-től a McDonald's éttermekben elérhetővé válik a TheVR Mekis kedvence menü, amely 3460 forintba kerül, de üdítőt nem tartalmaz.

A menü az alábbi termékekből áll:

  • 1 db Sajtos McRoyal
  • 1 db közepes burgonya
  • 1 db Forró almás pite
  • 4 db-os Chicken McNuggets
  • 1 db Édes-savanyú szósz

A menü egy időszakos ajánlat keretében érhető el csak az applikációban október 11. 13:00 órától 2024. október 13. éjfélig, október 14-től az applikáció használata nélkül is megvásárolható az éttermekben.

Influenszermarketing a csapból is

Egyre elterjedtebb Magyarországon is, hogy influenszerekkel, youtuberekkel reklámoznak terméket gyorséttermek is, gondoljunk csak bele a Burger King Valmar menüjére, vagy Szoboszlai Dominik által összeállított menüre.

JÓL JÖNNE 2,7 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 699 918 forintot igényelnél 6 éves futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 53 004 forintos törlesztővel a CIB Bank nyújtja (THM 12,86%), de nem sokkal marad el ettől az MBH Bank 53 149 forintos törlesztőt (THM 12,86%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Az influencer marketing „varázsereje” abban rejlik, hogy a reklámarc miatt vásároljuk meg az árut, nem pedig a termék tulajdonságaiért. Az influencer marketing különlegessége, hogy nem reklámként definiáljuk a tartalmat. A közösségi médiában számos ismert embert követünk, akikkel kapcsolatban kíváncsiak vagyunk, hogy mit csinálnak: milyen hajfestéket használ, milyen márkájú fogkrémtől olyan szép fehérek a fogai vagy milyen turmixgéppel készíti el a reggeli smoothie-ját – a tartalmat akkor is elfogyasztjuk, ha tudjuk, hogy szponzorált termékmegjelenítés van benne, éppen azért, mert nem magára a turmixgépre vagyunk kíváncsiak, hanem arra, hogy maga az influencer hogyan készíti vele a turmixot. Ha tetszik a turmix, amit készített, mi sem kézenfekvőbb, mint felkeresni a termék oldalát, hiszen csak pár lépésre vagyunk attól, hogy ugyanolyan egészséges reggelit készítsünk, mint a kedvenc celebünk, aki az elfogyasztott videóban felvette a potenciális vevő szerepét.

 

Címkék:
október, marketing, termék, szórakozás, mcdonalds, influencer,