Az ősszel együtt megérkezett a SkyShowtime új előfizetése is: ezt tudja és ennyibe kerül

Pénzcentrum2024. október 8. 14:03

A SkyShowtime bejelentette az új Prémium előfizetési csomagjának bevezetését, amelyet a már meglévő Standard előfizetés reklámokkal és Standard (korábbi nevén Standard Plusz) csomagok mellett kínál.

A SkyShowtime bejelentette az új Prémium előfizetési csomagjának bevezetését, amelyet a már meglévő Standard előfizetés reklámokkal és Standard (korábbi nevén Standard Plusz) csomagok mellett kínál. A SkyShowtime Prémium csomagja október 29-én a SkyShowtime összes, több mint 20 piacán egyidejűleg lesz elérhető, többek között Albániában, Andorrában, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Csehországban, Dániában, Észak-Macedóniában, Finnországban, Hollandiában, Horvátországban, Koszovóban, Lengyelországban, Magyarországon, Montenegróban, Norvégiában, Portugáliában, Romániában, Spanyolországban és Svédországban, Szerbiában, Szlovákiában és Szlovéniában.

A Prémium csomag reklámmentes, és megfizethető áron nyújt hozzáférést a SkyShowtime összes hollywoodi sikerfilmjéhez, az új és exkluzív sorozatokhoz, valamint a helyi gyártású produkciókhoz. A Prémium csomagban egy továbbfejlesztett szolgáltatás is található, ami magasabb szintre emeli a filmezés élményét az előfizetők számára.

A Prémium csomag ára 3 999 Ft, a Standard csomagé 2 799 Ft, a Standard előfizetés reklámokkal csomag ára pedig 1 999 Ft.

A filmek és sorozatok akár egyszerre öt eszközön is nézhetők és 100 filmet és sorozatot is letölthetnek az offline megtekintéshez. A csomag része továbba, hogy az előfizetők elmerülhetnek a 4K UHD-ben elérhető  SkyShowtime-műsorok választékában.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 18 583 438 forintot 20 éves futamidőre már 6,54 százalékos THM-el,  havi 137 058 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,68% a THM, míg a MagNet Banknál 6,76%; a Raiffeisen Banknál 7,00%, az Erste Banknál szintúgy 7,00%, az OTP Banknál pedig 8,16%. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Újonnan elérhető kínálatba tartozik például:  A Quiet Place: Day One (Hang nélkül: Első nap), Landman (Az olajügynök), Lioness (2. évad), Mamen Mayo, Schmeichel, Śleboda, The Agency, The Darkness, The Day of the Jackal (A Sakál napja), The Fall Guy (A kaszkadőr) és a Yellowstone (5. évad B rész).

Címkék:
árak, televízió, előfizetés, szórakozás, streaming, sorozatok, skyshowtime,