Rendkívüli bejelentés! Visszavonul Azahriah: ezért döntött a búcsú mellett Baukó Attila

Pénzcentrum2024. október 6. 13:55

Azahriah azt ígéri, nem örökre tűnik el, de sok dolgot helyre kell tennie magában. Persze nem is egyik pillanatról a másikra vonul vissza.

Bejelentette visszavonulását Baukó Attila, ismertebb nevén Azahriah, a magyar könnyűzene közelmúltjának legsikeresebb előadója. Ezt maga a zenész jelentette be egy rövid jegyzetben, amit a Youtube-csatornájára töltött fel.

Azahriah azt mondta, nem szánja véglegesnek a visszavonulást, de azt most nem tudja megmondani, hogy mikor tér majd vissza. Mint fogalmazott, "sok dolgot helyre kell most tenni", és amikor ezekkel a dolgokkal végzett, akkor majd újra találkozhatnak vele a rajongói.

Itt az ideje megpihenni, sok dolgot helyretenni, gondolkozni, változtatni, de legfőképpen tanulni tovább és fejlődni. nemtudom mikor találkozunk legközelebb de biztosan érzem hogy az a jelenés nagyobb lesz mint bármi eddig

- fogalmazott a zenész.

Azt is hozzátette, hogy nem egyik pillanatról a másikra tűnik el, megtartja például a novemberi turnéját, mikor több európai országban is fellép.

Nov. végén jön a film/pusi koncertfilm most meg lemegy az eu tour eztán egy darabig felszívódok. szeretlek titeket

- mondta erről, és még szívhez szóló köszönetet is írt a rajongóknak:

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Ōszinten hálásan köszönöm nektek az elmúlt 3 év pörgést, nagyon vigyázzatok magatokra keressétek a saját utatok és minden erőtökkel a fejlődésen legyetek és hogy szeretettel/megértéssel álljatok embertársaitokhoz

- írta búcsúüzenetében a zenész.

Azahriah a tavalyi év egyik legtöbbet hallgatott magyar zenésze, de az elmúlt években fokozatosan is egyre nagyobb volt iránta az érdeklődés. A Pénzcentrum is többször beszámolt arról, hogy például tavaly nyáron - első magyar előadóként - háromszor is megtöltötte a Puskás Arénát, a koncertekre hosszas sorban állást követően lehetett csak jegyet szerezni.

De nem csak a koncertjeivel, hanem saját ruhamárkájával is hatalmasat kaszált a fiatal énekes: a Pénzcentrum videoblogja, a CashTag elment arra a dropra, amikor maga Azi is megjelent, hogy dedikáljon a hűséges rajongóknak. Erről itt nézheted meg a videót:

címlapi kép: Vasvári Tamás, MTI/MTVA 

Címkék:
zene, szórakozás, koncert, zenész, jegyek, híresség, youtube, puskás aréna, azahriah,