Váratlan bejelentést tett a Sony az új PlayStation-ről: rengeteg dologról hullt le most a lepel

Pénzcentrum2024. szeptember 25. 18:41

A Sony váratlan State of Play eseményén számos izgalmas bejelentést tett a PlayStation 5 és PS VR2 platformokra érkező játékokról. Az alig 30 perces prezentáció során több mint 20 közelgő játékot mutattak be - tudósított a Mashable.

A Sucker Punch stúdió bejelentette a Ghost of Tsushima folytatását, a Ghost of Yōtei-t. A játék 1603-ban játszódik, és egy új főhőst, Atsut követi kalandjai során a Yōtei-hegy környékén. A fejlesztők ígérete szerint lélegzetelállító tájak és akciódús játékmenet várja a rajongókat.

Az Alan Wake 2 új DLC-t kap Lake House címmel, amelyben Kiran Estevez ügynök nyomoz egy kutatóállomáson történt katasztrófa ügyében. A kiegészítő várhatóan októberben jelenik meg.

A Blumhouse Studios kiadásában érkezik a Félelem a reflektorfényben, egy 90-es évekbeli horrort idéző túlélőjáték. A történet két diáklányt követ, akik egy félresikerült szeánsz után rémisztő helyzetbe kerülnek. A játék 2024 októberében lesz elérhető PS5 és PS4 konzolokon.

Bejelentették a Dynasty Warriors Origins megjelenési dátumát is, amely 2025. január 17-én érkezik PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re. A játék a Yellow Turban Rebellion előzményeit dolgozza fel.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A Monster Hunter Wilds megjelenési dátuma is napvilágot látott: 2025. február 28-án várható. A franchise legújabb része hatalmas, veszélyes szörnyekkel teli világot ígér a rajongóknak.

Természetesen az említettek mellett számos más újdonsággal is várják a felhasználókat.

Címkék:
játékkonzol, playstation, gamer, játékok, bemutató,