Nagy változás a Tippmixnél: ennek rengeteg magyar örülhet, ilyen még nem volt

Pénzcentrum2024. szeptember 17. 19:31

Szeptember 17-én elrajtol a labdarúgó Bajnokok Ligája új szezonja megújított lebonyolítással és most először 36 csapattal a főtáblán. Az új rendszer szerint most minden együttes egy tabellán kap helyet, és az ott elért helyezés függvényében alakul ki a kieséses szakasz mezőnye. Így az elsőtől az utolsó fordulóig nagy izgalmak várhatóak, a Tippmixprón pedig egy vadonatúj funkció, a kétgólos előnynél elérhető korai kifizetés várja a fogadókat.

A 36 főtáblás csapat mindegyike legalább nyolc mérkőzéssel számolhat a megújult Bajnokok Ligájában, és nagy változás, hogy nincsenek ismétlődő párharcok, minden együttes nyolc különböző ellenféllel csap össze – a csapatokat a sorsolás előtt négy különböző erősségű kalapba sorolták, és minden résztvevő két-két ellenfelet kapott onnan. Bár a 36 csapatból 24 jut tovább az egyenes kieséses szakaszba, egyáltalán nem mindegy, hogy ki hol végez az összesített tabellán: az első nyolc helyezett közvetlenül a nyolcaddöntőbe kerül, a 9-24. helyen végző csapatokra viszont egy plusz oda-visszavágós kör vár a rájátszásban, és csak az onnan továbbjutók lépnek a legjobb 16 közé, ahonnan kezdve az eddig megszokott módon folytatódnak a küzdelmek. Szintén fontos kitétel, hogy a tabella utolsó 12 helyezettje nem vigasztalódhat az Európa Ligával sem, számukra véget ér a nemzetközi kupaszereplés a szezonban.

2024-ben összesen hat fordulóra kerül sor a főtáblán, de ezúttal a jövő év januárjában sem lesz megállás a BL-ben, ugyanis akkor rendezik az utolsó két kört, majd februárban már indul is az egyenes kieséses szakasz. Minden eddiginél több BL-meccsre lehet tehát készülni – és fogadni is – ebben a kiírásban, ráadásul a Tippmixprón a vadonatúj korai kifizetés funkció is elérhető a meccsekre. A korai kifizetéssel akkor is nyertes lesz az „1X2 – Rendes játékidő” piacon megtett fogadás, ha a győztesnek tippelt csapat a mérkőzés rendes játékidejében bármikor kétgólos előnybe (2-0, 3-1, 4-2 stb.) kerül – függetlenül attól, hogy később mi lesz a végeredmény!

A labdarúgó Bajnokok Ligája hosszú évek óta az egyik legnépszerűbb sorozat fogadóink körében, ráadásul az új lebonyolítás még érdekesebbé, izgalmasabbá teheti az eseményeket

 – mondta a Szerencsejáték Zrt- sportfogadási vezetője. Horváth Zoltán hozzátette: ennek megfelelően a BL-meccsekre is elérhetővé tettük a Tippmixprón a korai kifizetés funkciót, amivel a korábbiaknál egyszerűbben lehet nyereményt elérni, hiszen bizonyos esetekben a hazai, a döntetlen és a vendég kimenetelből egyszerre több, vagy akár mindhárom nyertes lehet. Készülünk a már eddig is népszerű Oddsrakéta ajánlatunkkal is, amivel egy-egy mérkőzés meghatározott kimenetelére kínálunk jelentősen megemelt oddsot, továbbra is elérhető a legalább 4-es kötésben megjátszott fogadásoknál a lehetséges nyereményt megnövelő Oddspiramis, és persze a Tippmixprón és a Tippmixen is hangsúlyos részét fogják képezni a BL-meccsek a Szuper odds kínálatunknak.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Ezen a héten rendkívüli módon kedden, szerdán és csütörtökön is rendeznek BL-meccseket, Szoboszlai Dominikék már rögtön az első napon a Milan otthonában szerepelnek, szerdán pedig sor kerül a 2023-as döntő „visszavágójára” is, amikor a Manchester City az Internazionalét fogadja. Az oddsok alapján egyébként a Manchester City most is a legesélyesebbnek számít a végső győzelemre, megelőzve a címvédő Real Madridot, valamint az Arsenalt, a Bayern Münchent, a Barcelonát és a Liverpoolt is.

Címkék:
szerencsejáték, sportfogadás, változás, fogadás, szórakozás, csapat, kifizetés, tippmixpro,