Ilyen sorsjegy még nem volt Magyarországon: 560 millió forintot kaparhatnak össze a játékosok

Pénzcentrum2024. szeptember 17. 17:42

A kávézás hangulatát megidéző e-sorsjegyet vezetett be a Szerencsejáték Zrt. A Kávészünet+ sorsjegy gyakori nyerési élményt és magas nyereménytartalmat kínál a játékosoknak 50 millió forintos főnyereménnyel. A Kávészünet+ e-sorsjegy 1000 forintért kapható a vállalat online felületén, azaz bármikor és bárhonnan játszható.

A jelenleg 27 termékből álló digitális sorsjegykínálatot egy újabb e-sorsjeggyel bővítette a nemzeti lottótársaság. Ezeknek az e-sorsjegyeknek a többsége jelenlegi vagy korábbi sikeres papíralapú sorsjegyek pontos digitális másolatai, míg 2023 végétől már megjelentek kínálatunkban digitális térre optimalizált változatok is. Utóbbiak papíralapú megfelelőjüktől eltérhetnek grafikai megjelenésben, játékmenetben, játékszámban és nyereménystruktúrában.

A Kávészünet+ e-sorsjegy a korábban kedvelt és sikeres, papíralapú, kávé tematikájú sorsjegy a Kávészünet, valamint a Sorsjegymánia ötvözetének online változata. Az e-sorsjegyen három játék található, egy összetett és két egyszerű, amely az 50 millió forintos főnyeremény mellett 5 db 1 millió forintos nyereményt is kínál a játékosoknak, összességében pedig 560 millió forint találhat gazdára a szerencsés nyertesek között. Újdonságként a Kávészünet+ esetén is a legutóbb bevezetett, e-sorsjegyeknél már használt „click & reveal” játékmechanika került alkalmazásra, azaz kattintással lehet a sorsjeggyel interakcióba lépni, amelyen egy rövid animációt és hanghatást követően felfedésre kerül a „virtuális fedőréteg” alatti játékmező.

A nemzeti lottótársaság 2020 októberében vezette be az online játszható e-sorsjegyeket. Akkor kilencféle egyszerűbb felépítésű online sorjegyet dobott a piacra. Az elmúlt évben a népszerű jelenlegi vagy már nem kapható papíralapú sorsjegyek digitális térre optimalizált változatai váltak elérhetővé online.

A Kávészünet+ e-sorsjegy 1000 forintért kapható a vállalat online felületén, azaz bármikor és bárhonnan játszható.

Címkék:
digitális, szerencsejáték, kaparós sorsjegy, sorsjegy, szórakozás, lottótársaság, kaparós,