Elképesztő sorozatokkal dobbant a SkyShowtime: ezeket tényleg kár lenne kihagyni

Pénzcentrum2024. szeptember 17. 22:06

A SkyShowtime új és exkluzív alkotások érkezését jelentette be, amelyek idén és jövőre jelennek meg a streamingplatform kínálatában.

Az Oscar-jelölt forgatókönyvíró, Taylor Sheridan által jegyzett sorozatok egyre bővülő gyűjteményét illetően a SkyShowtime megerősítette, hogy a Yellowstone-eposz következő fejezete a The Madison című sorozat lesz a Yellowstone-univerzumban, főszerepben a háromszoros Oscar-jelölt, Golden Globe-díjas és Emmy-jelölt Michelle Pfeifferrel. A nagy sikerű előzménytörténet, az 1923, amelynek második évadában Harrison Ford és Helen Mirren játsszák a főszerepet, szintén elérhető lesz az előfizetők számára. A sorozatban a Dutton család olyan új kihívásokkal néz szembe a 20. század elején, mint a növekvő nyugati terjeszkedés, a szesztilalom és a nagy gazdasági világválság. Emellett a nézők nemsokára láthatják a Yellowstone 150 című új dokumentumfilmet is, amelyben Kevin Costner bejárja a Yellowstone Nemzeti Parkot, és bemutatja azokat az eseményeket, amelyek a park természetvédelmi területté való nyilvánításához vezettek.

Egy másik nagy kedvenc is felbukkan a kínálatban, a Yellowjackets 3. évad. A sorozat egy tehetséges középiskolai lányokból álló focicsapatról szól, akik túlélnek egy repülőgép-szerencsétlenséget a kanadai vadon mélyén. A Star Trek: Strange New Worlds szintén visszatér a 3. évaddal. A sorozat azokat az éveket mutatja be, amikor Christopher Pike kapitány kormányozta a U.S.S. Enterprise űrhajót.

A SkyShowtime platformjára érkező exkluzív sorozatok közé tartozik a The Agency (Az ügynökség), egy 10 részes politikai thriller, amelynek főszereplője a kétszeres Oscar-jelölt Michael Fassbender, vezető producere pedig George Clooney. A Le Bureau des Legendes (A legendák hivatala) című nagy sikerű francia drámán alapuló sorozat Martian, egy titkos CIA-ügynök történetét követi nyomon, aki azt a parancsot kapta, hogy adja fel a titkos életét, és térjen vissza londoni állomására. Ám amikor hátrahagyott szerelme újra feltűnik, érzelmeik újra fellángolnak. Karrierje, valódi identitása, küldetése és szíve vágyai között nagy csata dúl, a nemzetközi cselszövés és kémkedés halálos játszmájába hajszolva mindkettőjüket. A sorozatban olyan színészek szerepelnek, mint Richard Gere, Jeffrey Wright, Jodie Turner-Smith, John Magaro és Katherine Waterston.

A csatorna újdonságai között megtalálható a Lockerbie: A Search for Truth, című ötrészes minisorozat, amely az 1988-as Lockerbie-katasztrófa mélyére ás. A tragédiában 259 utas vesztette életét a személyzettel együtt, amikor a Pan Am 103-as járata 38 perccel a felszállás után felrobbant Lockerbie felett, és további 11 lakos akkor halt meg, amikor a repülőgép a csendes skót kisvárosra zuhant. A katasztrófát követően és lánya, Flora halála után dr. Jim Swire szakértőt (Colin Firth) jelölik ki, hogy legyen az egyesült királyságbeli áldozatok családjainak szóvivője, akik a tények feltárását és igazságszolgáltatást követelnek. Jim embert próbáló utazásra indul kontinenseken és megosztott politikai csatamezőkön át, amely nemcsak a lelki stabilitását, a családját és az életét veszélyezteti, de teljes mértékben aláássa az igazságszolgáltatásba vetett hitét is.

Továbbra is elkötelezettek a helyi programkínálat bővítése iránt, ezért folyamatosan finanszíroznak saját gyártású filmeket és sorozatokat, illetve törekednek a helyi alkotások beszerzésére. Egy spanyol sorozat, A Recipe for Murder a saját gyártású alkotások gyűjteményének legújabb tagja. A neves dokumentumfilmes, Jose Gomez ötrészes sorozata a kolumbiai sebész, Edwin Arrieta erőszakos haláláról szól, amely egy nyugodt thaiföldi szigeten történt, és elkövetője a YouTube-videóiról is ismert, 29 éves feltörekvő szakács, Daniel Sancho. A dokumentumfilm a SkyShowtime-on megjelent helyi alkotások gyűjteményét gyarapítja, amelyben olyan produkciók szerepelnek, mint a Mamen Mayo, a Schmeichel, Langer és a Śleboda.

JÓL JÖNNE 2,6 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 584 927 forintot igényelnél 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 57 984 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,10 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 58 104 forintos törlesztőt (THM 13,20%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A csatorna bejelentette a Happy Face című alkotás érkezését is, amelyet Melissa Moore igaz története, az iHeartPodcasts and Moore nagy sikerű podcastje, a Happy Face, valamint a Shattered Silence című önéletrajzi könyv ihletett. A sorozatban az Emmy-díjra és kétszeres Golden Globe-díjra jelölt Dennis Quaid alakítja a címszereplőt, a „Happy Face” néven elhíresült sorozatgyilkost, aki mosolygós arcokat rajzolt a helyszíni bizonyítékokra, hogy bűneivel kérkedjen.

A  legkedveltebb reality sorozatokkal is bővítik gyűjteményüket. Októbertől a következő sorozatok érkeznek a platformra:

  • Below Deck,
  • Catfish: The TV Show,
  • Ex on the Beach,
  • Keeping Up With The Kardashians,
  • Million Dollar Listing (Los Angeles és New York),
  • válogatás a The Real Housewives sorozatból, MTV Cribs, a Teen Mom (Tini mamik) sorozat,
  • a Top Chef és
  • a Vanderpump Rules.

Címkék:
sorozat, szórakozás, jelölés, oscar-díj, sorozatok, skyshowtime,