Most jött a bejelentés: hamarosan lefújhatja a fővárosi tűzijátékot az operatív törzs

Pénzcentrum2024. augusztus 20. 13:26

"Rendben és nagy érdeklődés mellett zajlottak az augusztus 20-ai nemzeti ünnep délelőtti programjai"- kezdi posztjában Kovács Zoltán államtitkár az augusztus 20-i ünnepség kapcsán, de azt is hozzátette, hogy bizonytalan még az esti tűzijáték. 

Képződnek a gomolyfelhők (az összeáramlások mentén gomolysorok is megfigyelhetőek a műholdképen), és egyre jobban növekszik a záporok, zivatarok számossága is- hívja fel a HungaroMet a közösségi médiában, majd ezt a térképet linkelték mellékelve:

Eközben Kovács Zoltán is nyilatkozott a facebookon, melyben leírta, hogy eddig minden rendben zajlik az ünnepi programokon, majd hozzátette, hogy

az operatív törzs az időjárás függvényében 15 órakor hozza meg a tűzijátékkal kapcsolatos döntéseket. Kérjük, továbbra is figyeljék az időjárással kapcsolatos híreket, mielőtt útnak indulnak

- derül ki a posztból. 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Loading...

Címlapkép forrása: MTI/Máthé Zoltán

Címkék:
vihar, időjárás, augusztus 20, ünnepek, szórakozás, operatív törzs, államalapítás,