Most érkezett a hivatalos hír a budapesti tűzijátékról

Pénzcentrum2024. augusztus 20. 19:35

Itt a hivatalos döntés, mégis lesz ma tűzijáték, így nem kell csalódnia azoknak, akik emiatt érkeztek a fővárosba.

A nap során többször jelezte az Operatív Törzs, hogy még nem hoztak egyértlemű döntést az esti tűzijáték ügyében. Azonban most Kovács Zoltán közölte az örömhírt, hogy

az esti órákban az időjárás kedvezően alakul, így a tervezett időpontban, 21 órakor megtartható a Szent István-napi ünnepi tűzijáték

- de azt is hozzátette a posztban, ha bármilyen zavar lépne fel, fel vannak készülve a leállásra és a helyzet kezelésére.

Loading...

Címlapkép forrása: MTI/Balogh Zoltán

JÓL JÖNNE 2,6 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 584 927 forintot igényelnél 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 57 984 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,10 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 58 104 forintos törlesztőt (THM 13,20%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Iskolakezdés 2024 felmérés

A Pénzcentrum oldalán rendszeresen végzünk nagymintás felméréseket, a mostani a 2024/2025-ös tanév legégetőbb kérdéseire adhat választ: miből teremtik elő a magyar szülők a pénzt az iskolakezdésre, hol milyen tanárokból van a legnagyobb hiány, mi a véleményük az oktatás színvonaláról és vajon jut-e még pénz idén különórára? Ha nevelsz általános iskolás vagy középiskolás gyermeket, kérünk, szánj 5-10 percet a kérdőívünk kitöltésére, ezzel is segíted a munkánkat és hogy valós képet kapjunk az ország helyzetérről.

Címkék:
augusztus 20, tűzijáték, szórakozás, ünnepség, államalapítás,