Mi történik? A tűzijáték napján technikai probléma van a HungaroMetnél

Pénzcentrum2024. augusztus 20. 08:58

Technikai probléma a HungaroMetnél, igyekeznek minél hamarabb elhárítani a problémát. 

"Technikai problémák miatt jelenleg nem frissülnek a produktumaink! Dolgoznak a hiba elhárításán" – ezzel jelentkezett a HungaroMet  Facebookon, vette észre a hvg.hu.

Kép forrása: HungaroMet Facebook oldala 

Előző posztjukban, amelyet reggel fél hétkor tettek közzé, azt írták, a nap első felében is lehet kevés helyen csapadék, de főleg majd délután válik erőteljesebbé a gomolyfelhő-képződés az ország északnyugati felén. Elsősorban a Nyugat-, Észak-Dunántúlon, Pest megyében és környékén, valamint az Északi-középhegység nyugati részein valószínű a délutáni, esti órákban akár ismétlődő jelleggel is zápor, zivatar. Utóbbiak elsődleges kísérőjelensége a felhőszakadás lehet, de jégeső és viharos széllökések is lehetnek.

Címlapkép forrása: MTI/Balogh Zoltán

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 18 990 380 forintot 20 éves futamidőre már 6,54 százalékos THM-el,  havi 139 249 forintos törlesztővel fel lehet venni a K&H Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az UniCredit Banknál szintén 6,54% a THM, míg a CIB Banknál 6,68%; a Raiffeisen Banknál 6,79%, az Erste Banknál 6,89%, az OTP Banknál pedig 7,84%. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Iskolakezdés 2024 felmérés

A Pénzcentrum oldalán rendszeresen végzünk nagymintás felméréseket, a mostani a 2024/2025-ös tanév legégetőbb kérdéseire adhat választ: miből teremtik elő a magyar szülők a pénzt az iskolakezdésre, hol milyen tanárokból van a legnagyobb hiány, mi a véleményük az oktatás színvonaláról és vajon jut-e még pénz idén különórára? Ha nevelsz általános iskolás vagy középiskolás gyermeket, kérünk, szánj 5-10 percet a kérdőívünk kitöltésére, ezzel is segíted a munkánkat és hogy valós képet kapjunk az ország helyzetérről.

Címkék:
vihar, időjárás, szórakozás, hungaromet,