Újabb rendőrségi ügybe keveredett L. L. Junior: ezzel vádolhatják az énekest

Pénzcentrum2024. augusztus 18. 14:00

Nem először gyűlhet meg a baja egyik exével a roma rappernek, állítólag most a rendőrség is közbeavatkozott.

Bár már egy ideje bejelentették, hogy véglegesen lezárták a kapcsolatukat, úgy tűnik, nem teljesen ért véget a dolog az énekes-rapper LL Junior és Dárdai Blanka között. A Story magazin most arról ír, hogy Blanka a minap rendőrt hívhatott egykori párjára.

A lap úgy tudja, hogy szombaton hajnalban kivonult a rendőrség egy Pozsonyi utcai házhoz, ahonnan a szomszédok dulakodást és veszekedést jelentettek.

Nem tudom, hogy volt pontosan, én csak annyit láttam a hajnali kutyasétáltatásból hazafelé jövet, hogy Junior feldúltan jött ki a házból. Később jött egy rendőrautó. Az egyik szomszéd azt mondta, hogy dulakodtak, és ezért hívta ki szegény lány a rendőrséget

- mondta a Storynak az egyik szomszéd. A rendőrség szűkszavúan reagált, és persze nem derült ki az sem, hogy valóban a rapper és volt kedvese miatt kellett-e kimenniük.

A ma hajnali órákban egy Budapest XIII. kerület, Pozsonyi utcai lakásból érkezett bejelentés a Tevékenység Irányítási Központhoz, a BRFK járőrei a helyszínre mentek és intézkedtek. A BRFK XIII. Kerületi Rendőrkapitányság ezt követően magánlaksértés gyanúja miatt indított eljárást, gyanúsítotti kihallgatás az ügyben eddig nem történt, személyi sérülés nem keletkezett

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

- írták a lapnak. Az esetről sem Junior, sem Dárdai Blanka nem írtak egy sort sem közösségi médiafelületeiken.

Iskolakezdés 2024 felmérés

A Pénzcentrum oldalán rendszeresen végzünk nagymintás felméréseket, a mostani a 2024/2025-ös tanév legégetőbb kérdéseire adhat választ: miből teremtik elő a magyar szülők a pénzt az iskolakezdésre, hol milyen tanárokból van a legnagyobb hiány, mi a véleményük az oktatás színvonaláról és vajon jut-e még pénz idén különórára? Ha nevelsz általános iskolás vagy középiskolás gyermeket, kérünk, szánj 5-10 percet a kérdőívünk kitöltésére, ezzel is segíted a munkánkat, és azt, hogy valós képet kapjunk az ország helyzetéről.

Címkék:
rendőrség, celeb, sztár, szomszédok, celebek, szórakozás, brfk, szomszéd,