Nem mosolygott magyarra a szerencse az Eurojackpoton: csak kevesen nyertek valamennyit

Pénzcentrum2024. augusztus 17. 09:00

Kihúzták az Eurojackpot 33. heti, pénteki nyerőszámait, ahol már több tízmilliárd forint feletti nyereményért lehetett játszani. Lássuk, hogy ezt sikerült-e valakinek megnyernie!

Az Eurojackpot játékban az „A” mezőn 50 számból 5-t, a „B” mezőn pedig 12 számból 2-t kell megjelölni. Akkor nyersz a heti két alkalommal megrendezett sorsoláson, ha az „A” és „B” mezőben elért találataid száma legalább 3. Az Eurojackpot 33. heti nyerőszámaiért és a nyereményekért görgess lejjebb!

Az Eurojackpot nyerőszámai a 33. játékhéten, pénteken:

4; 11; 16; 46; 50; 1; 3

Telitalálat nem született ezen a sorsoláson, vagyis senki nem tudta eltalálni az 5+2 nyerőszámot. A legmagasabb nyeremény az 5+1-es nyerőosztályban született, ezt azonban három európai játékos is magáénak mondhatja. Ők 667 ezer eurót, átszámítva mintegy 263 millió forintot nyertek a pénteki sorsolás után.

A magyarokra ezen a sorsoláson nemigen mosolygott rá a szerencse. A legmagasabb magyar nyeremények a 4+1-es nyerőosztályban születtek meg, négy honfitársunk lett gazdagabb 159 ezer forinttal.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Mivel telitalálat nem volt, a következő, keddi sorsoláson már 22,4 milliárd forintért játszhatnak a szerencsevadászok.

Címkék:
szerencsejáték, sorsolás, eurojackpot, szórakozás, szerencse, telitalálat, szerencsejáték zrt, eurojackpot lottó, eurojackpot nyertes,