Sokkoló döntést hozott az RTL: azonnal lecserélték Sárközi Ákost, mi történhetett?

Pénzcentrum2024. augusztus 14. 09:44

A napokban kezdődött el A Konyhafőnök tizenegyedik évadának forgatása, immár Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf nélkül. Kiderült, nem önszántából távozott, néhány héttel ezelőttig úgy tudta, idén is számolnak vele. 

A napokban kezdődött el A Konyhafőnök tizenegyedik évadának forgatása, ám mint a Blikk megtudta: Sárközi Ákos Michelin-csillagos séfet kirakták az RTL-es produkcióból.

A produkció egyik munkatársa név nélkül arról beszélt: az évek óta zsűritag és mentor Sárközi Ákos helyét egy másik nagy nevű séf veszi át. Kiderült, a sztárséf nem önszántából távozott a műsorból, nagyon szerette és szívvel-lélekkel csinálta, néhány héttel ezelőttig úgy tudta, idén is számolnak vele. A produkció azonban végül máshogy döntött, ami érzékenyen érintette és teljesen váratlanul érte - mesélte a lap forrása.

A sztárséf 2016-ban a műsor negyedik évadában szerepelt először, a hatodik évadtól a zsűri állandó tagja lett, közben az RTL több további műsorában is szerepet kapott. A lap a csatornát is megkereste a döntéssel kapcsolatban, de ők nem akarták kommentálni a híreket.

Címlapkép: Balogh Zoltán, MTI/MTVA

Címkék:
michelin-csillag, szórakozás, műsor, konyhafőnök, séf, rtl, rtl magyarország, tévéműsorok,