Lepaktált az RTL a Vodafone-nal és a DIGI-vel is: ezzel most rengeteg ügyfél járhat jól

MTI2024. augusztus 13. 12:52

Stratégiai megállapodást kötött az RTL Magyarország a 4iG csoporttal, amely szerint 2025. január 1-től a 4iG a magyar piacon egyedüli telekommunikációs szolgáltatóként értékesítheti az RTL Magyarország streamingszolgáltatását, az RTL+-t - közölte a 4iG.

A megállapodás értelmében a 4iG csoport - így a Vodafone Magyarország és a DIGI - ügyfelei akár előfizetésük részeként, egyetlen televíziós platformról érhetik el az RTL+ teljes kínálatát. A két vállalat megállapodott továbbá az RTL Magyarország 12 csatornás portfóliójának terjesztéséről, köztük van a médiavállalat 2023. decemberében indult 4 új, második generációs csatornája is.

Az RTL továbbra is elérhető marad a szabadon fogható mindigTV szolgáltatásban - közölték. Hozzátették, a 4iG csoport a jövőben már az új One márkanév alatt további, az RTL streamingszolgáltatását érintő TV előfizetési csomagokkal készül.

Címkék:
Vodafone, csatorna, rtl klub, magyarország, szórakozás, megállapodás, digi, rtl, streaming, tévécsatorna, streaming szolgáltatás, 4ig,