Váratlan döntést hozott Schobert Norbi fia: új vizekre evez, elege lett a celebkedésből?

Pénzcentrum2024. augusztus 8. 10:10

Belépett a Magyar Honvédségbe Schobert Norbi fia. Ifjabb Schobert Norbert egy toborzóvideóban jelentette ezt be, a bejegyzést pedig reklámként jelölte meg.

Ifjabb Schobert Norbi egy honvédségi toborzóvideóval jelentette be az Instagramon, hogy csatlakozott a Magyar Honvédség tartalékosaihoz.

Döntését az alábbiakban indokolta:

A világ sajnos nem lelhet békére a környező konfliktusok miatt, miközben rengeteg család veszíti el otthonát és szeretteit. Én úgy gondolom, hogy az első és legfontosabb dolog megvédeni az országot, ahová születtünk és ahová annyi emlék köt bennünket. Ez egy ember gondolatából sajnos nem tud megvalósulni. Összefogásra van szükség. Pont ezért csatlakozom a Magyar Honvédség tartalékos katonái közé. Nagyon megérintett a Magyar Honvédség mottója: 'Szeretem, Megvédem!' Én is így gondolom

- írta a fitnesszguru fia. A 444 szerint a bejegyzés hirdetésszagú, mivel a poszt végén másokat is buzdít a csatlakozásra, és reklámként jelölte meg azt.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 18 990 380 forintot 20 éves futamidőre már 6,54 százalékos THM-el,  havi 139 249 forintos törlesztővel fel lehet venni a K&H Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az UniCredit Banknál szintén 6,54% a THM, míg a CIB Banknál 6,68%; a Raiffeisen Banknál 6,79%, az Erste Banknál 6,89%, az OTP Banknál pedig 7,84%. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

 

Címkék:
honvédség, instagram, szórakozás, katonaság, toborzás, magyar katonaság, schobert norbi, norbi,