Érik az újabb úszóbotrány Magyarországon: Hosszú Katinka keményen üzent a Milák-ügy kapcsán

Pénzcentrum2024. augusztus 5. 14:34

Éles kirohanást intézett az úszószövetség ellen a háromszoros olimpiai bajnok. Szerinte alattomosan és gerinctelenül viselkednek, és a vezetésnek távoznia kell a posztjáról, mégpedig véglegesen.

Lemondásra szólította fel a Magyar Úszó Szövetség teljes vezetését a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka. A magyar úszósport egyik legnagyobb egyénisége saját közösségi oldalára írt nyílt levelet, amit azzal kezd, hogy szerinte nem az újságírókkal kellene foglalkoznia a közvéleménynek a Milák-ügy kapcsán, ők csak a feladatukat végezték.

Katinka szerint azonban a szövetségnek igenis komoly felelőssége van abban, hogy a helyzet idáig fajult, és ők tehetnek arról, hogy idáig fajult a dolog.

A MUSZ vezetése a teljes ellenkezőjét csinálta mint ami a dolguk lett volna. A “munkát” ők nem végezték el, sőt, hátráltatták

- fogalmaz az úszó, aki ezután sem válogat a szavakban: éles kirohanást intézett a Wladár Sándor vezette szövetség ellen.

Ilyen alattomos, gerinctelen viselkedés után az egyetlen tisztességes lépés a teljes vezérkar lemondása lenne. Vissza kell vonulniuk a hadszíntérről. De ezúttal nem csak egy előrehozott választással, amit megfélemlítést és zsarolást alkalmazva újra választással semmivé tesznek, hanem véglegesen

- írja Hosszú Katinka.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Loading...

Ez egyébként nem az első alkalom, hogy az úszósport egyik legnagyobbja a szövetség vezetése ellen fordul: 2016-ban is ő volt, aki hosszas harc után lemondatta Gyárfás Tamást, aki több hónapos nyilatkozatháború után végül engedett, és 23 év után távozott a szövetség éléről.

Arról, hogy Milák Kristóf edzője, Virth Balázs már elengedte egykori tanítványa kezét, ma szintén írtunk. Ezt a cikket itt olvashatod el:

címlapkép: Kovács Tamás, MTI/MTVA

Címkék:
olimpia, magyarország, úszás, magyar, magyarok, magyar válogatott, hosszú katinka, szövetség, Párizs2024,