Ilyen sorsjegy még nem volt Magyarországon: gigantikus főnyereményt lehet kaparni vele

Pénzcentrum2024. augusztus 2. 11:02

Minden idők legnagyobb nyerési esélyű sorsjegyét bocsátja ki a Szerencsejáték Zrt. A nemzeti lottótársaság legújabb terméke, a Sorsjegymánia minden tekintetben TOP1 kategória: a jelenleg elérhető sorsjegykínálatból a legnagyobb főnyereménnyel rendelkezik, 250 millió forinttal, és a legtöbb, összesen 16 játékkal.

Sosem volt még olyan sorsjegy, amely minden tekintetben leg-nek számít a termék jellemzőit nézve. A Sorsjegymánia háromba hajtható formátumú, színes grafikával ellátott kaparós sorsjegy. A Szerencsejáték Zrt által most kibocsátott új, prémium árkategóriás sorsjegy összesen tizenhat egyszerűbb és összetettebb játékot is tartalmaz, amelyek mindegyikét tekinthetjük a közönség kedvencének – a játékosok mini keresztrejtvénnyel, betű-, szám- és szimbólumkeresővel, kockapókerrel, illetve amőbajátékkal egyaránt próbára tehetik szerencséjüket.

„A Sorsjegymánia az eddigi legnagyobb nyerési eséllyel rendelkező sorsjegyünk, további erénye az, hogy gazdag és változatos játékkínálatot vonultat fel." – mondta a Szerencsejáték Zrt. stratégiai igazgatója. Uszkay-Boiskó Sándor kiemelte: „ezzel a sorsjeggyel elsősorban azokat szeretnénk megszólítani, akik önmagában a játék öröméért vásárolnak sorsjegyet. Ugyanakkor azok sem lehetnek csalódottak, akik a nagy nyereményekre utaznak: a Sorsjegymániával elnyerhető jackpot ugyanis a sorsjegyek terén rekord nagyságú összeg, 250 millió forint”.

Az új sorsjegy-sorozat minden eddiginél több, nyereménnyel kecsegtet, melyek összértéke 8,75 milliárd forint. A stratégiai igazgató hozzátette: „a Sorsjegymánia abból a szempontból is unikálisnak tekinthető a nemzeti lottótársaság termékportfóliójában, hogy a sorsjegyek közül a legnagyobb nyerési esélyt kínálja, a legnagyobb főnyereménnyel, 250 millió forinttal. Ilyen értelemben ez a kaparós a termékpalettánk prémium darabja.” 

Az új kaparós a főnyereményen túl kiemelkedően sok impozáns nyereménnyel is kecsegtet, köztük húsz 10 millió forintos, illetve háromszázharminc 1 millió forintos összeget nyerhetnek a szerencsések.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Címlapkép: Szerencsejáték Zrt.

Címkék:
szerencsejáték, főnyeremény, jackpot, kaparós sorsjegy, sorsjegy, szórakozás, szerencse, fődíj, szerencsejáték zrt, lottótársaság, kaparós,