Párizs 2024: győztek a magyar kézis lányok, mehetnek a nyolc közé

Pénzcentrum2024. augusztus 1. 15:37

Három góllal legyőzte a spanyolokat, és negyeddöntőbe jutott a magyar női kézilabda-válogatott Párizsban, az olimpiai tornán.

A második félidő hullámvölgyén túllépve végül győzött a magyar női kézilabda-válogatott a spanyolok ellen a párizsi olimpián. A csapat 27-24-re győzött, és ezzel az is biztossá válto, hogy biztosan ott van a negyeddöntőben a kézilabdatornán.

A mérkőzés elején még a spanyolok mentek el néhány góllal, de aztán a magyar csapat fel tudott állni, és fokozatosan átvette a kezdeményezést. A második félidőt több gólós előnnyel kezdték a magyarok, ám a második játékrész közepén néhány percre magukra engedték a spanyolokat.

Végül a hajrát már megint a magyar válogatott bírta jobban, és három góllal győzni tudott.

címlapi kép: Czeglédi Zsolt, MTI/MTVA

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 18 990 380 forintot 20 éves futamidőre már 6,54 százalékos THM-el,  havi 139 249 forintos törlesztővel fel lehet venni a K&H Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az UniCredit Banknál szintén 6,54% a THM, míg a CIB Banknál 6,68%; a Raiffeisen Banknál 6,79%, az Erste Banknál 6,89%, az OTP Banknál pedig 7,84%. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

 

Címkék:
magyarország, magyar, párizs, magyarok, csapat, olimpia2024,