Olimpia 2024: brutális idővel jutott döntőbe Milák Kristóf

Pénzcentrum2024. július 30. 21:11

Nagyot mentek ma a magyar úszók. Milák Kristóf a legjobb idővel jutott a döntőbe 200 pillangón. Németh Nándor a harmadik legjobb idővel döntős 100 méter gyorson. Márton Richárd a 14. helyen végzett 200 pillangón

Az előfutamok során Milák Kristófé volt a legjobb idő, így most a négyes pályán úszott. A rajt után hamar élre állt, 50 méter után 0,81 másodperccel vezetett. Féltávnál 0,85 másodperc volt az előnye, az utolsó 50 méterre már 1,4 másodperces előnnyel fordult.

Milák a hajrában sem engedett ki, így 1:52.72-es idővel, az elődöntőben is ő volt a leggyorsabb az egész mezőnyben.

A 200 méteres pillangó döntőjét szerda este 20:37-től rendezik.

Németh Nándor az előfutamokból a negyedik legjobb idővel jutott tovább 100 méter gyorson, így az első elődöntőben az ötös pályán úszhatott. Németh tökéletes erőbeosztással verekedte be magát a szerdai fináléba a párizsi olimpián. Csak a volt és a jelenlegi világcsúcstartó, a román Popovici és a kínai Pan előzte meg őt.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A finálét szerda este 20:30-tól rendezik.

Márton Richárd az első elődöntőben a 8-as rajtkőről ugorhat medencébe. Márton jól kezdte el a futamot, 50 méternél a második helyen állt 1 tizeddel a francia Marchand mögött. A hajrára viszont elfáradt, végül a hetedik helyen csapott célba 1:55.93-as idővel. A futamot Leon Marchand 1:53.50-es idővel nyerte. A második futamból még heten megelőzték Mártont, így nem jutott döntőbe, a 14. helyen végzett.

Címkék:
olimpia, magyarország, úszás, magyar, párizs, magyarok, legjobb, olimpikon, olimpia2024, Párizs2024,