Párizs 2024: most tegyük meg tétjeinket, elstartolt az olimpiával együtt az online fogadás is

Pénzcentrum2024. július 26. 13:32

Szűk két héttel a labdarúgó Eb lezárása után érkezik a nyár másik nagy sporteseménye, a 2024. évi párizsi olimpia. Magyarországot 21 sportági szakágban 180 sportoló képviseli, így a 2021-es tokiói játékokhoz képest népesebb magyar csapatért szoríthatunk Párizsban. A Tippmixen és a Tippmixprón külön a magyar versenyzők szereplésére figyelve számos fogadási lehetőség várja a sportfogadókat.

A fogadási kínálat és az oddsok szempontjából is kiemelkedő olimpiára számíthatnak a Tippmix- és Tippmixpro-játékosok. Nem meglepetés, hogy arra is lehet tippelni, a magyar küldöttség hány éremmel és hány aranyéremmel zár, illetve az éremtáblázat melyik pozíciójában végez. Az optimista játékosok 4,00-s szorzóval fogadhatják meg, hogy Magyarország legalább 9 aranyat gyűjt, 4,50-es oddsszal pedig arra is tippelhetnek, hogy az éremtáblázaton az első tíz nemzet között végez. A kevésbé optimisták 2,70-es oddsért választhatják azt a kimenetelt, hogy nem éri el a magyar érmek száma a 17-et.

A sportok közül a legnépszerűbbnek számítanak a csapatsportágak, e téren pedig Magyarország nem áll rosszul: vízilabdában és kézilabdában mindkét csapatunk ott lesz az olimpián – erre legutóbb a 2004-es athéni játékokon volt példa. A férfi vízilabdában kilenc aranyéremmel Magyarország a legeredményesebb nemzet, ugyanakkor Varga Zsolt együttese mellett az aranyéremre több nemzet válogatottja pályázik. A Tippmix és a Tippmixpro oddsai alapján Spanyolország lehet a mieink legnagyobb riválisa.

Izgalomból mindenesetre már az első napokban sem lesz hiány: kézilabda- és vízilabdacsapataink bemutatkozása mellett többek között az úszó- és a vívóversenyek is megkezdődnek. Az már szombaton kiderül, hogy Szilágyi Áron ismét megvédi-e a címét kard egyéniben – ez a kimenetel 2,90-es oddsért fogadható, így háromszoros olimpiai bajnokunk előzetesen a legesélyesebbnek számít a versenyszám megnyerésére.

A fogadóknak érdemes böngészniük a Szuper odds ajánlatot, ahol olimpiai eseményekre is tippelhetnek kiemelkedő nyereményszorzókkal. A fogadáskészítő funkció is bővül új sportágakkal: labdarúgás-, tenisz-, kosárlabda-, jégkorong-, kézilabda-, amerikai foci- és snookeresemények mellett már az olimpián egyaránt érintett röplabda- és asztalitenisz-mérkőzések kapcsán is lehetséges egyetlen meccsre kötéstiltás nélkül fogadni.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Az már megszokott, hogy az olimpia idején egyes sportágakra a megszokottnál nagyobb figyelem vetül, a labdarúgó-Eb-t követően tehát újabb speciális időszak vár a sportfogadókra. Ráadásul idén először jelenik meg a Szerencsejáték Zrt. fogadási kínálatában a paralimpia is: a társaság a magyar csapat szereplésére fókuszálva kínál majd fogadási lehetőséget.

Címlapkép forrása: MTI/Hegedüs Róbert

Címkék:
szerencsejáték, sportfogadás, tippmix, szerencsejáték zrt, élsport, olimpia2024, Párizs2024,