Párizs 2024: itt megtalálod egy helyen a legfontosabb sportágak menetrendjét

Pénzcentrum2024. július 25. 18:32

Ahogy közeledik az olimpia, egyre nagyobb izgalommal várjuk a világ legnagyobb sporteseményét, amely a világ minden tájáról vonzza a legkiválóbb sportolókat és rajongókat. Ebben az időszakban különösen fontos, hogy naprakész információkkal rendelkezzünk az eseményekről, hogy egyetlen pillanatot se szalasszunk el kedvenc sportágaink versenyeiből. Cikkünk célja, hogy összegyűjtsük és bemutassuk a legfontosabb sportágak menetrendjét, hogy mindenki könnyedén követni tudja az eseményeket. Ebben a cikkben összegyűjtöttük egy helyen az összes linket, amelyek ismertetik az egyes sportágak teljes lebonyolítását az olimpián. Legyen szó atlétikáról, úszásról, tornáról vagy bármely más népszerű sportágról, igyekeztünk minden fontos információt összegyűjteni, hogy ne maradjatok le semmiről. Tartsatok velünk, és készüljetek fel az olimpia izgalmas pillanataira, hiszen itt minden, amit tudni érdemes, egy helyen megtalálható!

Alább tehát néhány fontos, nagy érdeklődést kiváltó sportágnak látható a részletes lebontása - nyilván a legtöbb sportágban még csak a selejtező mérkőzések ismertek és az egyéni sportágakban sem hirdettek továbbjutót. Minden más magyar érdekeltségű verseny elérhető az olimpia.hu-n, míg a teljes versenysorozat folyása a párizsi olimpia nemzetközi, hivatalos oldalán követhető.

Ebben a posztban az atlétikai versenyek részletes programját tették közzé:

Loading...

Így fognak zajlani a csoportmeccsek fociban:

Loading...

Itt elérhető a kosárlabda menetrend:

Loading...

Ismert a vízilabda meccsek időpontja is:

JÓL JÖNNE 2,6 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 584 927 forintot igényelnél 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 57 984 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,10 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 58 104 forintos törlesztőt (THM 13,20%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Loading...
  • Női csapatunk szombat délután 14:00-kor fog először játszani Hollandia ellen
  • A férfiak vasárnap este 19:30-kor mérkőznek Franciaország együttese ellen

Itt látható a röplabda versenyek lebonyolítása:

Loading...

Megtekinthető a kézilabda meccsek sorsolása is:

Loading...
  • A magyar nők csütörtökön játsszák az első mérkőzésüket este hétkor, Franciaország ellen
  • A férfiak Egyiptom ellen kezdik a tornát szombat délelőtt 11:00-kor

Címkék:
foci, sport, vízilabda, tenisz, sportolók, aranyérem, olimpia2024, Párizs2024,