Nyíltan vallott az ismert felnőttfilmes bevételeiről: havonta akár 9 milliót is megkeres ezzel

Pénzcentrum2024. július 23. 18:17

Az OnlyFans egy aranybányá - Egy hónap alatt 20 ezer fontot is meg lehet keresni- nyilatkozta Danny D. a Lad Bible-nek.

A felnőttfilmek világában jól ismert brit sztár, Danny D. nemrégiben egy podcastban osztotta meg, mennyit keresett az OnlyFans platformon egyetlen hónap alatt. A nyílt beszélgetés során számos részletet elárult karrierjéről és mindennapjairól.

Danny D, aki a PornHub rendszeres szereplője, elmesélte, hogy barátai megdöbbenésére döntött úgy, hogy belép a felnőttiparba. Azóta számos forgatáson vett részt, és különbséget tesz azóta is az otthoni és a munkahelyi szex között. Karrierje előrehaladtával megtanulta értékelni az otthoni intimitást.

2022-ben Danny a JaackMaate Happy Hour podcast vendége volt, ahol őrült elfelejtett élményeiről és pornó díjátadókról mesélt. Emellett néhány hálószobai tippet is megosztott a hallgatókkal. Amikor JaackMaate megkérdezte tőle, hányan iratkoztak fel az OnlyFans oldalára, Danny így válaszolt: "Nem túl rossz, havonta körülbelül 20 ezer fontot kapok" - tette hozzá Danny D.

Ezután hozzátette, hogy követői demográfiai összetétele főleg férfiakból áll, néhány nővel együtt. Bár ezt mellékállásnak nevezte, kiemelte, hogy ismer olyan nőket a platformon, akiknek ez a megélhetését jelenti és igen kényelmes életet élnek. Danny hangsúlyozta, hogy bár számára nem ez a fő bevételi forrás - hiszen továbbra is nagy forgalmazóknak készít felnőttfilmeket -, az OnlyFans jelentős hatással volt sok ember életére.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 18 990 380 forintot 20 éves futamidőre már 6,54 százalékos THM-el,  havi 139 249 forintos törlesztővel fel lehet venni a K&H Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az UniCredit Banknál szintén 6,54% a THM, míg a CIB Banknál 6,68%; a Raiffeisen Banknál 6,79%, az Erste Banknál 6,89%, az OTP Banknál pedig 7,84%. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Mi alapján választanak a fiatalok az elérhető diákszámla-konstrukciók közül?

Sokan az egyetemi tanulmányaik megkezdésével párhuzamosan nyitják meg első lakossági folyószámlájukat, ezért a pénzintézetek rendkívül kedvező ajánlatokat kínálnak az új ügyfeleknek. Kutatásunkban arra keressük a választ, hogy milyen szempontok alapján választanak a családok és a fiatalok az elérhető diákszámla-konstrukciók közül. 

Create your own user feedback survey

Címkék:
fizetés, internet, film, szórakozás, felnőtt,