Felborulult a Magna Cum Laude zenekar turnébusza: sokkoló fotó a helyszínről, mentőhelikopter is érkezett

Pénzcentrum2024. július 14. 08:40

Felborulult a Magna Cum Laude zenekar turnébusza, egy autó defektet kapott előttük, és megpördült az úton, így következett be a baleset. A zenekar tagjai kisebb sérüléseket szenvedtek, egy másik sérültet helikopter vitt kórházba.

Felborulult a Magna Cum Laude zenekar turnébusza - számoltak be a Facebookon, ahol egy fotót is közöltek a balesetről. Mint írták, pénteken az együttes egy része újjászületett: Cserkeszőlő felé tartottak, amikor baleset érte őket.

Az előttünk haladó gépjármű defektet kapott és megpördült az úton. Az isteni gondviselésnek és sofőrünknek hála mi apróbb karcolásokkal megúsztuk. A baleset következtében egy súlyos sérültet mentőhelikopter szállított el, innen is szeretnénk neki mielőbbi gyors és teljeskörű felépülést kívánni. Miután a mentősök megvizsgáltak minket eljuthattunk a koncertre. Köszönjük a kiérkező mentősök, tűzoltók és rendőrök szakszerű és gyors segítségét

- írták. A zenekar arra kérte a sajtó munkatársait, közvetlen nyilatkozatok miatt ne keressék őket, mindent elmondtak, amit szeretnének, szombattól megkezdődött az egyhetes pihenőjük.

Loading...

Címlapkép: Kiss Gábor, MTI/MTVA

Címkék:
autó, baleset, facebook, szórakozás, defekt, zenekar, mentősök, balesetek,