Euro 2024: pénteken folytatódik a foci eb, itt a további menetrend

Pénzcentrum/MTI2024. július 3. 10:18

Tegnap Törökországnak mentek jobban a szögletek, kiejtette Ausztriát, míg a hollandok Gakpo vezetésével sima győzelemmel jutottak a 8 közé. Mutatjuk, mikor lesznek a további meccsek, kik mérkőznek meg egymással a negyeddöntők, elődöntők során.

A németországi labdarúgó Európa-bajnokság további programja során pénteken negyeddöntőt játszik egymással Spanyolország és Németország Stuttgartban 18.00 időpontban. Este pedig Hamburgban játszik Portugália Franciaország ellen 21.00-kor. Szombaton játsszák az Anglia-Svájc negyeddöntőt Düsseldorfban 18.00-kor és Hollandia mérkőzik Törökországgal még aznap Berlinben 21.00-kor.

Az elődöntők július 9-én és 10-én, kedden és szerdán lesznek. Jövő hét kedden - attól függően, hogy a héten ki győz - Spanyolország vagy Németország jártszik Portugália vagy Franciaország ellen Münchenben 21.00-kor. Szerdán pedig Anglia vagy Svájc játszik Hollandia vagy Törökország ellen Dortmundban, szintén 21.00-kor.

A döntő július 14-én lesz vasárnap Berlinben 21.00-kor.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Törökország kiejtette Ausztriát, Hollandia pedig a románokat tegnap

A török labdarúgó-válogatott kisebb meglepetésre, a duplázó Merih Demiral vezérletével 2-1-re legyőzte Ausztria csapatát a németországi Európa-bajnokság kedd esti nyolcaddöntőjében. A lipcsei mérkőzésen - melynek mindhárom találata szöglet után született - a törökök már az első percben vezetéshez jutottak Merih Demiral történelmi találatával: az 57 másodperc után esett gól ugyanis minden idők leggyorsabbja az Eb-k kieséses szakaszában. A török válogatott szombaton a hollandokkal találkozik a negyeddöntőben.

A holland labdarúgó-válogatott magabiztos, 3-0-s győzelmet aratott a román csapat felett a németországi Európa-bajnokság kedd kora esti nyolcaddöntőjében. A találkozó legjobbja Cody Gakpo, a Liverpool támadója volt, aki egy-egy góllal és gólpasszal segítette az Oranjét.

Címkék:
európa, foci, sport, hollandia, németország, spanyolország, franciaország, foci eb, labdarúgás, szórakozás, eb, futball, portugália,