Az Európa Bajnokság sötét lova: vajon mitől ilyen jó Ausztria és meddig juthat az EB-n?

Pénzcentrum2024. július 1. 19:02

Ralf Rangnick által meghonosított filozófia jelentősen hozzájárul az osztrák válogatott sikeréhez, akik magabiztosan haladnak előre az Euro 2024-en, kihasználva a berlini bázisuk adta motivációt és a csapat egységét – írja a The Guadian .

Ralf Rangnick, az osztrák labdarúgó-válogatott vezetőedzője és Lars Kornetka, asszisztense mélyreható megbeszélést folytatott az osztrákok edzésén vasárnap. Közben a berlini Olympiastadion közelében, egy amatőr stadionban tartózkodtak, amely a Hertha Berlin U23-as csapatának otthona. Ez a helyszín szomszédos azon arénával, ahol hamarosan megvalósulhatnak a futballálomok.

Ausztria magabiztosan jutott tovább csoportjából, és mint a torna egyik legjobban felkészült csapata, kiemelkedő önbizalommal és összetartással rendelkezik. A válogatott tagjai közül sokan már korábban is találkoztak Rangnick által bevezetett játékfilozófiával, ami tovább erősíti a csapat egységét.

Kevin Danso, a csapat védője hangsúlyozta, hogy Ausztria jól érzi magát Berlinben. Az elmúlt időszakban két győzelmet is arattak itt Lengyelország és Hollandia ellen. Ha legyőzik Törökországot a legjobb 16 között, esélyük nyílhat arra is, hogy újra itt játszhassanak.

Az osztrák válogatott szoros kapcsolatot ápol Rangnick korábbi munkahelyével, a Red Bull-birodalommal. Nicolas Seiwald és Christoph Baumgartner jelenleg az RB Leipzigben játszikanak, míg Konrad Laimer év után távozott innen 2023-ban. A csapat összetartása nem csak a pályán mutatkozik meg. Rangnick és Kornetka például golfoztak együtt, míg néhány játékos látogatást tett a berlini állatkertbe. Az edző 66. születésnapját közösen ünnepelte a csapat, tortával és énekléssel.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Ausztria kiváló formában van: az elmúlt 19 meccsből csak kétszer kaptak ki. A következő meccsükön Törökországgal találkoznak, akik Hakan Calhanoglu nélkül kénytelenek pályára lépni. Laimer szerint extra motiváltak lesznek ezen a találkozón is.

Az osztrák válogatott magabiztos előrelépése jelzi: komoly esélyeik vannak arra, hogy sokáig jussanak az Európa Bajnokságon. A berlini edzőpálya közelében töltött idő pedig csak tovább erősíti ezt az elkötelezettséget és önbizalmat.

Címkék:
ausztria, foci, labdarúgás, szórakozás, európa-bajnokság,