Itt a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság további menetrendje: mikor, kivel játszik Olaszország, Portugália, Franciaország?

Pénzcentrum2024. június 27. 13:14

Itt a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság további menetrendje: mikor játszik Olaszország, Portugália, Franciaország? Mikor lesz az Eb-döntő? Melyik napon van Eb-meccs júliusban?

A 2024-es Európa-bajnokság csoportköreinek izgalmai után a torna a kieséses szakaszba lép, ahol a legjobb csapatok küzdenek meg egymással a végső győzelemért. Szerdán az is eldőlt, a magyar válogatott nem jutott tovább a legjobb 16 közé.

Mikor lesz az Eb-nyolcaddöntő?

A nyolcaddöntők június 29-én kezdődnek, július 2-án lejátsszák őket. Itt a csoportkörből továbbjutott 16 csapat néz szembe egymással. A mérkőzések Németország különböző városaiban zajlanak.

Kivel játszik Olaszország, Spanyolország, Anglia, Portugália?

Az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjének mérkőzései a következők:

Június 29., szombat

  • 18:00: Svájc–Olaszország, Berlin
  • 21:00: Németország–Dánia, Dortmund

Június 30., vasárnap:

  • 18.00: Anglia–Szlovákia, Gelsenkirchen
  • 21.00: Spanyolország–Georgia, Köln

Július 1., hétfő

  • 18.00: Franciaország–Belgium, Düsseldorf
  • 21.00: Portugália–Szlovénia, Frankfurt am Main

Július 2., kedd

  • 18.00: Románia–Hollandia, München
  • 21.00: Ausztria–Törökország, Lipcse

Ezek a mérkőzések határozzák meg, hogy mely csapatok jutnak tovább a negyeddöntőbe.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Melyik napokon lesz az Európa-bajnokság negyeddöntője?

A negyeddöntők július 5-én és 6-án kerülnek megrendezésre, ahol már csak a legjobb nyolc csapat harcol a továbbjutásért.

Mikor lesz az Eb 2024 elődöntője?

Ezt követik az elődöntők július 9-én és 10-én, amelyeket Münchenben és Dortmundban játszanak.

Európa-bajnokság döntője 2024: mikor lesz a meccs?

A 2024-es Európa-bajnokság döntőjére július 14-én kerül sor a berlini Olimpiai Stadionban. A két döntős csapat ekkor mérkőzik meg egymással a kontinens legjobb csapata címéért. Az esemény különleges hangulatát tovább fokozza, hogy a döntő előtt és után is számos kulturális és szórakoztató program várja a rajongókat.

Az MTI infografikont is csinált a további menetrendől:

Címlapkép: Andreea Alexandru, MTI/MTVA

Címkék:
menetrend, európa, foci, németország, olaszország, franciaország, foci eb, szórakozás, futball, portugália, európa-bajnokság,