Ez vár most Varga Barnabásra: az egész világ a magyar focista horrorsérüléséről beszél

Pénzcentrum2024. június 24. 10:30

Szerencsére az ijedtség nagyobb volt, Varga Barnabás már kórházban lábadozik ijesztő sérülése után. Rá gondol a teljes sportmédia, a sztárok és az ellenfelek.

Gyakorlatilag az egész futballvilág elhalmozza jókívánságaival Varga Barnabást. A magyar válogatott és a Ferencváros csatára tegnap este, a Skócia elleni Eb-csoportmeccs rendes játékidejének végén ütközött olyan szerencsétlenül ellenfelével, hogy aztán tehetetlenül összecsuklott, s a stadionra síri csend borult: percekig nem lehetett tudni, mi van vele.

Szerencsére aztán kiderült, hogy csak az ijedtség volt nagy: a csatár néhány perccel később már kommunikálni is tudott az őt körülvevőkkel. Beszállították az egyik stuttgarti kórházba, ahol valószínűleg megoperálják, mert agyrázkódása mellé többszörös arccsonttörést is szenvedett. Marco Rossi, a válogatott szövetségi kapitánya az 1-0-ra megnyert meccs után megerősítette, hogy Varga jól van, bár az Eb-n természetesen már nem léphet pályára.

Bár a mi meccsünkkel párhuzamosan az Eb házigazdája, Németország is meccset játszott, túlzás nélkül a fél futballvilág élőben látta, ami Vargával történt. Már a lefújás előtt is elkezdtek ömleni a jókívánságok barátoktól, ismerősöktől, de a futballvilág legnagyobbjai is írtak üzenetet a közösségi médiában.

Így tett az Atlético Madrid francia támadója, Antoine Griezmann is, aki csak a magyar csatár vezetéknevét írta ugyan le, de azt azt első között tette. De nem volt rest a francia futballszövetség is gyors gyógyulást kívánni:

Nem csak a világsztárok vagy szövetségek, de a nemzetközi sajtó is fellélegzett a hírre, hogy Varga nincs életveszélyben:

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Mint fentebb is írtuk, a meccset Magyarország nyerte 1-0-ra - meglehetősen drámai módon, ugyanis a tízperces hosszabbítás legvégén született Csoboth Kevin gólja. Sikerével a magyar válogatottnak még mindig van esélye továbbjutni a csoportból, de a sorsa a többi csapat kezében van.

címlapkép: Illyés Tibor, MTI/MTVA

Itt a szezon nagy kérdése: hová és miből mennek nyaralni idén nyáron a magyarok?

Nő a magyarok reálkeresete, több az elkölthető pénzük, de nagy kérdés, hogy mindez lecsapódik-e majd a turizmusban. Habár kifejezetten jó szezonra készül az ágazat, a szezon vége még messze van. Most futó turisztikai kérdőívünkben az utazási szokásaikról kérdezzük az olvasóinkat: mennek-e nyaralni idén, ha igen, hová és mennyi pénzt szánnak rá. Ha van 5 perced, és segítenéd a munkánkat, töltsd ki a Pénzcentrum Nagy Utazáskutatását. Köszönjük!

Címkék:
foci, varga, magyar, foci eb, labdarúgás, magyarok, magyar válogatott, sérülés,