Nem mosolygott rá Fortuna a magyarokra: alig valamit nyertek az európai szuperlottón

Pénzcentrum2024. június 22. 09:02

Kihúzták az Eurojackpot 25. heti nyerőszámait a heti második sorsoláson is. Lássuk, mennyire voltak szerencsések az európai lottón a játékosok!

Az Eurojackpot játékban 50-ből 5 számot kell eltalálnunk az A jelű, 12-ből kettőt pedig a B jelű mezőn. Nyereményt akkor érhetünk el, ha az A és a B mezőn összesen 2+1 találatunk van. Ha pedig telitalálatunk volna, akkor máris miénk a sokszor felfoghatatlan összeg - ezen a pénteki sorsoláson 44 millió euró, átszámítva mintegy 17 milliárd forint volt a főnyeremény.

Az Eurojackpot nyerőszámai a 25. hét pénteki sorsolásán a következők voltak:

2; 22; 24; 30; 40; 5; 6.

Az Eurojackpoton most sem vitte el senki a főnyereményt, így a jövő héten, a keddi sorsoláson már 50 millió euró, átszámítva nagyjából 20,6 milliárd forint lesz a főnyeremény.

A magyarok sajnos nem kaszáltak nagyot a pénteki sorsoláson: a legnagyobb nyeremények az V. nyerőosztályban születtek 152 ezer forintért. Ezen kívül még nagyjából 13 ezer honfitársunk nyert valamennyi pénzt.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Címkék:
euró, forint, sorsolás, milliárdos, főnyeremény, eurojackpot, péntek, milliók, millió, szórakozás, milliárd, milliárdok, eurojackpot lottó, eurojackpot nyertes,