Ez ám a profi sportfogadás: egy ezresből majdnem másfél milliót kaszált egy magyar a Tippmixen

Pénzcentrum2024. június 20. 20:33

Töretlen a magyar csapatok népszerűsége a Szerencsejáték Zrt. fogadási oldalain annak ellenére, hogy a labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában Magyarország vereséget szenvedett Németország ellen. Az elmúlt napok legkiemelkedőbb Eb-kötődésű Tippmix-szelvénye egy Bács-Kiskun megyei játékosé, aki 1 000 forintos téttel, 7-es kötés típusú fogadással majdnem 1,5 millió forintot nyert.

Közleményében a Szerencsejáték Zrt. azt írja: a magyar válogatott második csoportmérkőzését is kiemelt fogadói érdeklődés övezte, sőt, a jelenlegi adatok szerint az Eb eddigi legnépszerűbb találkozója volt a Tippmixen, megelőzve a Svájc elleni találkozót is.

Bár Szoboszlaiék az első fordulós vereséget követően a németek ellen jobban teljesítettek, végül 2-0-ra győztek a házigazdák.

A magyar csapat találkozóit jellemzően mindig kiemelt érdeklődés övezi a sportfogadók részéről, a felkészülési meccseket követően pedig az Európa-bajnokságra ez hatványozottan igaz. A megtett fogadások alapján kijelenthető, hogy Szoboszlai Dominik, Sallai Roland és az FTC támadója, Varga Barnabás a legnépszerűbbek játékosaink körében, így a hozzájuk kapcsolódó fogadási lehetőségekre tippelnek nagyobb kedvvel, emellett természetesen továbbra is gyakoriak a gólszámokra, a szögletekre, valamint lapokra megtett tétek is

- mondta Horváth Zoltán, a Szerencsejáték Zrt. sportfogadási vezetője.

Érdekesség, hogy az új fogadási piacok közül a „magyar kapus(ok) védéseinek száma 3,5” sor ezúttal is kedvelt volt, ráadásul a helyes kimenetelt („Több, mint 3,5”) közel 100 százalékban eltalálták fogadóink, jutalmuk pedig 1,40-es odds lett - köszönhetően annak, hogy Gulácsi Péter négy védést is bemutatott a meccsen. A Tippmixprón az egyik Oddsrakéta ajánlat a sarokrúgásokra fókuszált, az erre fogadóknak sem kellett sokat izgulniuk, hiszen a 2,15-ös oddsról megemelt „Legalább 10 szöglet lesz a mérkőzésen” piac 2,75-ös szorzóért volt fogadható, és már az első félidőben nyertessé vált.

A „Hendikep 0:1” fogadási sornál a tippek 77 százaléka érkezett arra, hogy legalább kétgólos különbséggel nyer a házigazda – 1,77-es oddsért. Voltak olyan sportfogadók is, akik eltalálták, hogy Musiala, illetve Gündogan gólt szerez a meccsen, előbbi találata 2,16-os, utóbbié 2,55-ös szorzót jelentett. A pontos végeredmény eltalálása ezúttal akár 6,50-es oddsot is érhetett, míg a „Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény” piacra jó tippet leadók („Németország 1:0/Németország 2:0”) 12,50-es szorzóval kalkulálhattak.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Kiemelkedő szelvényekben ezúttal sem volt hiány: egy mezőkövesdi Tippmix-játékos 2 000 Ft-os téttel, 4-es kötés típusú fogadással 399 840 Ft-ot nyert, miután szelvényén remekül tippelte meg azt is, hogy Magyarország legalább 7 szögletet elvégezhet a meccsen – 20,00-s nyereményszorzóért.

Az elmúlt napok legkiemelkedőbb Eb-kötődésű Tippmix-szelvénye pedig egy kunfehértói játékosé, aki 1 000 Ft-os téttel, 7-es kötés típusú fogadással 1 337 952 Ft-ot nyert.

A Tippmixen és a Tippmixprón természetesen már elérhető a Skócia – Magyarország találkozó, amelyen Marco Rossi együttese még kiharcolhatja a továbbjutást, és persze újfent kiemelkedő fogadási kínálatból válogathatnak a sportfogadók.

Címkék:
szerencsejáték, foci, fogadás, tippmix, magyar, foci eb, labdarúgás, magyarok, szórakozás,