Adóbevallás: kilencszer annyit kaszált Gáspár Laci tavaly, mint 2022-ben

Pénzcentrum2024. május 29. 20:14

A május 31-ei határidőhöz közeledve egyre több celeb és zenész adja le cégeinek 2023-as beszámolóját. A legtöbb zenész úgy néz ki nagyot ment a 2023-mas évben, most az is kiderült, hogy Gáspár Laci is megsokszorozta bevételét. 

A május 31-ei határidőhöz közeledve egyre több celeb és zenész adja le cégeinek 2023-as beszámolóját. Ahogy azt mi is megíruk korábban Nagy Feró például a 2022-es bő 100 millió forintos árbevétel és 50 milliós egyéb bevétel mellett tavaly 99 millió forintra tett szert árbevétel formájában, és közel ennyit, 83 millió forintot könyvelhetett el egyéb bevételként. A profit is jelentősen nőtt: két éve 23 millió forint volt az adózott eredmény, tavaly pedig 35 millió forint. Osztalékot itt sem fizettek.

Kovács Ákos sem járt rosszul, ugyan a Fehér Sólyom Bt. bevétele némileg csökkent az előző évihez képest (518 millió helyett 468 millió forintra), az adózott eredmény jóval nagyobb lett (275 millió forint helyett 335 millió forint). 

A 24.hu-n jelent meg, hogy Gáspár Laci, a GL Sztár Bt.-vel, aminek 2023-as bevétele rezonált a 2022-essel (közel 54 millió forint volt az előző évi mintegy 56 millió forint helyett), megkilencszerezte a profitját: 3,3 millió után tavaly 27 millió forintos adózott eredménnyel zárt. Osztalékot itt sem fizettek, a teljes összeg az eredménytartalékba került.

Címlapkép forrása: MTI Fotó: Bruzák Noémi

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

 

Címkék:
eredmény, celeb, adó, szórakozás, zenész, cégek beszámolói,