Arcpirító életstílusáról vallott G.w.M.: "Ha olyan napom van, akkor Gucciban megyek le egy doboz tejért"

Pénzcentrum2024. május 19. 22:04

G.w.M kedveli a kényelmes viseleteket is, de ha ki akar öltözni, túlzásokba esik. A rapper kifejtette, "ha olyan napom van, akkor Gucciban megyek le egy doboz tejért."

Régi vágya volt, hogy a nagy divatházak ruháit viselhesse, és az évek során sok olyan ruhadarab került a birtokába, amelyekre büszke - mondta a Borsnak G.w.M, aki köztudottan szeret márkás ruhákat húzni.

Nagyon nagy álom volt nekem például a Gucci, meg a Louis Vuitton, hogy egyszer majd ilyen márkákat hordhatok, és büszke is vagyok arra, hogy elértem ezt a célom. Nagy becsben tartom őket, bár az is igaz, hogy én a tárgyakhoz nem tudok annyira ragaszkodni. Vannak napok, amikor nagyon szeretek felöltözni. A gardróbom úgy néz ki, hogy ha kinyitom, azért eléggé jó cuccokhoz tudok nyúlni, és ha olyan napom van, akkor Gucciban megyek le egy doboz tejért

- mondta. Hozzátette, az igazi „apukás” megjelenés sem áll tőle távol.

Sokszor előfordul, hogy csak arra vágyom, hogy valami kényelmesben legyek. Akkor napokig abban vagyok. Például amikor intézkedek, szaladgálok, általában nem viszem túlzásba a dolgot. Otthon is szeretek apukás szettben lenni, de amikor rám jön az, hogy fel akarok öltözni, akkor meg túlzásokba esek

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

- fogalmazott.

Címkék:
celeb, luxus, celebek, szórakozás, rap, instaceleb, ruhák,