Fontos változás élesedik a Pornhub-nál: erre számíthatnak a felhasználók

Pénzcentrum2024. május 17. 19:02

A Pornhubot tulajdonló Aylo vállalat támogatását fejezte ki az Internet Watch Foundation által kidolgozott, gyermekbántalmazás elleni küzdelemre irányuló új szabványokat illetően. A kezdeményezés célja, hogy a pornográfiai oldalakon javuljon a gyermekvédelem és a korhatáros tartalmakhoz való hozzáférés szigorúbb ellenőrzése révén - tudósított a BBC.

Az Aylo, a Pornhub anyavállalata, támogatásáról biztosította az Internet Watch Foundation (IWF) által kidolgozott új szabványokat. Ezek a szabványok a pornóoldalakon megjelenő gyermekbántalmazás elleni küzdelmet célozzák. Az IWF, egy brit jótékonysági szervezet, amely fontos szerepet tölt be az Egyesült Királyságban a gyermekek online zaklatása elleni harcban. Az Aylo reméli, hogy ez a lépés más oldalakat is arra ösztönöz, hogy csatlakozzanak az önkéntes kezdeményezéshez.

A kampányolók szerint a szabványok csak akkor lesznek hatékonyak, ha valós változást eredményeznek. A pornóoldalaknak nemcsak azt kell ellenőrizniük, hogy a felhasználók elmúltak-e 18 évesek, hanem be kell tartaniuk az Egyesült Királyság online biztonságáról szóló törvényét is. Ez magában foglalja az életkor ellenőrzésére vonatkozó szigorúbb intézkedéseket, mint például az arcszkenner-technológia alkalmazását.

Az Aylo korábban ellenezte az életkor-ellenőrzést előíró jogszabályokat, de most kijelentette, hogy betartja a jogi követelményeket. Ugyanakkor azt javasolja, hogy inkább a szülői felügyeletet erősítsék meg a készülékeken.

Az IWF eszközöket és technológiát oszt meg az új önkéntes szabványokhoz csatlakozó vállalatokkal. Ezek között szerepelnek olyan intézkedések, mint a mesterséges intelligencia használata az életkor ellenőrzésére és annak biztosítására, hogy mindenki beleegyezett-e a tartalom közzétételébe. 

JÓL JÖNNE 2,7 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 699 918 forintot igényelnél 6 éves futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 53 004 forintos törlesztővel a CIB Bank nyújtja (THM 12,86%), de nem sokkal marad el ettől az MBH Bank 53 149 forintos törlesztőt (THM 12,86%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Címkék:
szigorítás, film, szórakozás, felnőtt, korhatár,