Éttermi átalakításokról vallott a Burger King vezére: régen várt fejlesztés érkezik az egységekbe

Pénzcentrum2024. május 1. 18:03

A Burger King és annak anyavállalata, a Restaurant Brands International, további 300 millió dolláros beruházással folytatja az amerikai éttermeinek modernizálását. Ennek részeként egy szélesebb körű, több mint 2 milliárd dolláros gazdaságélénkítő programnak, amelynek célja a lánc üzleti teljesítményének javítása és az értékesítés növelése - jelentette a Cnbc.

A Burger King amerikai éttermeinek átalakítására és modernizálására további 300 millió dolláros beruházást jelentett be a láncot tulajdonló Restaurant Brands International. Ez a lépés az éttermek felújítását, technológiai fejlesztéseket és a mobilalkalmazásba való befektetést célozza, amely része egy szélesebb körű gazdaságélénkítő programnak. Az anyavállalat már korábban is tett jelentős befektetéseket, beleértve egy 250 millió dolláros kezdeményezést az éttermek felújítására és egy 150 millió dolláros projektet a digitális eszközök fejlesztésére.

A tervek szerint a Restaurant Brands összességében mintegy 2,2 milliárd dollárt kíván fordítani az amerikai Burger King üzletek újjáépítésére. A cél, hogy 2028-ra az összes amerikai étterem 85-90%-a megújuljon. Ebben fontos szerepet játszik a Carrols Restaurant Group akvizíciója is, amelyet 1 milliárd dollárért vásároltak meg, és további 500 millió dollár korszerűsítését tervezik.

Az átalakítások középpontjában a "Sizzle" dizájn áll, amely új funkciókat vezet be, mint például a mobil rendelések autós átvételét és az önrendelő kioszkokat. Ezeknek köszönhetően várhatóan növekedni fog az értékesítés. A már átalakított mintegy 100 helyszínen tapasztalt pozitív eredmények arra ösztönzik a vállalatot, hogy folytassa ezt az irányt.

A franchise partnerek motiválása érdekében a Burger King pénzügyi ösztönzőket kínál azoknak, akik vállalják az átalakítást. A felújítások magas költségei miatt ez kulcsfontosságú lépésnek bizonyul. A partnerek kedvezményt kapnak a jogdíjakból, ami segíti őket ebben a folyamatban.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Tom Curtis, a Burger King amerikai elnöke szerint ez az első alkalom hosszú idő óta, hogy jelentős tőkebefektetést hajtanak végre az üzletág fejlődése érdekében. Az eredmények már most láthatóak, ami bíztató jel a jövőre nézve.

A beruházás bejelentése után Curtis országos turnéra indul az Egyesült Államokban, hogy bemutassa az átalakítási stratégiát és elindítsa a beruházásra való jelentkezési folyamatot. Mindeközben a Restaurant Brands részvényei stabilan maradtak annak ellenére, hogy a cég gyengébb eredményekről számolt be, de még mindig meghaladta a Wall Street előzetes becsléseit.

Címkék:
felújítás, átalakítás, amerika, gyorsétterem, szórakozás, burger king, gyorséttermek, amerikai egyesült államok,