Megvannak a dunai árvíz első hazai kárvallotjai: komoly lépésre szánt el magát a kerület

Pénzcentrum2024. szeptember 16. 17:13

A lezárásokkal érintett területek közé tartozik a Királyok útja, a Nánási út és a Duna közötti szakasz, valamint az Almási Balogh Loránd utca teljes területe- derül ki a kerület közösségi média posztjából. A lomtalanításra ezeken a területeken várhatóan november 25-én kerül sor.

A jelenlegi árvízvédelmi helyzet következtében a III. kerületben a lomtalanítási munkálatok jelentős módosításokra kényszerültek. A III. kerületi lomtalanítás előreláthatólag csak részben valósul meg a következő négy körzetben: 3., 6., 7., és 8. körzet. A lezárásokkal érintett területek közé tartozik a Királyok útja, a Nánási út és a Duna közötti szakasz, valamint az Almási Balogh Loránd utca teljes területe.

A lomtalanítási munkák ezen a területen a kialakult árvízhelyzet miatt várhatóan november 25-én kezdődnek. A helyi önkormányzat és a szolgáltatók dolgoznak azon, hogy a lehető legkevesebb fennakadást okozzák a lakosok számára, miközben biztosítják a területek biztonságos kezelését az árvíz következtében kialakult körülmények között. A lakosok türelmét és megértését kérik a változásokkal kapcsolatban.

Loading...

Címlapkép forrása: MTI/Kovács Tamás

Címkék:
otthon, lomtalanítás, árvíz, óbuda, árvízvédelem,