Üzentek a kukások: óriási változások lépnek életbe, erre mindenki figyeljen a napokban

Pénzcentrum2024. augusztus 16. 15:04

A Budapesti Közművek tájékoztatja a lakosságot, hogy a MOHU Budapest Zrt. munkatársai az augusztus 20-i ünnephez kapcsolódó hosszú hétvégén is a már megszokott, az adott napi menetrend szerint szállítják el az időben kikészített kommunális (háztartási) és szelektív hulladékot Budapesten és egyes agglomerációs településeken.

Augusztus 17-én, szombaton a Szemléletformáló és Újrahasználati Központok, valamint a lakossági szelektív hulladékgyűjtő-udvarok a szombati nyitvatartás szerint 8:00 és 16:30 között állnak a lakosok rendelkezésére.

Augusztus 18-án, vasárnap a Szemléletformáló és Újrahasználati Központok, valamint a

  • XV. Károlyi Sándor út 166.
  • XVI. Csömöri út 2-4.
  • XVIII. Besence utca 1/a.
  • XVIII. Ipacsfa u. 14.
  • XXII. Nagytétényi út 335.

szám alatti kiemelt forgalmú hulladékudvarok 8:00 és 16:30 között, augusztus 19-én, hétfőn 8:00 és 19:30 között tartanak nyitva.

Augusztus 20-án, kedden a Szemléletformáló és Újrahasználati Központok és lakossági szelektív hulladékgyűjtő-udvarok zárva tartanak.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Augusztus 21-én, szerdán valamennyi lakossági szelektív hulladékgyűjtő-udvar, a Szemléletformáló és Újrahasználati Központok, továbbá a személyes ügyfélszolgálati irodák és a telefonos ügyfélszolgálat a szokásos nyitvatartás mellett állnak az ügyfelek rendelkezésére.

Címkék:
szemétszállítás, szelektív, augusztus 20, augusztus, kukás,