Most érkezett! Sürgősségire került a TV2 sztárja: nem kímélték a végrehajtók, kidobták szülei házából

Blikk2024. augusztus 7. 19:44

Farkas Sándor Lajos, a Sztárban Sztár leszek! első évadának énekese, nehéz időszakot él át. A szülei halála után örökölt 280 négyzetméteres szigetszentmiklósi ház hatalmas jelzáloggal terhelt volt. A végrehajtók 89 millió forintot követeltek tőle, amit nem tudott kifizetni. Az ingatlant árverésre bocsátották, és az ott lakó három családnak el kellett hagynia az otthont - írja a Blikk.  

A TV2 sztárja nem tudta rendezni a közel 100 milliós tartozást, így kilakoltatták őket. „Három család egyszerűen nem kerülhet utcára!” – mondta Farkas Sándor Lajos. Az énekes igyekezett új otthont találni, és sikerült is egy albérletbe költöznie. Azonban a stressz és az aggodalom súlyosan megviselte egészségét.

A Ripost értesülései szerint Farkas Sándor Lajos pénteken a sürgősségin kötött ki, majd az Uzsoki utcai kórház kardiológiájára irányították. „Már egy hete itthon szenvedtem, mielőtt elmentem volna az orvoshoz. Lábdagadás, mellkasi fájdalom voltak a legfőbb tüneteim” – nyilatkozta az énekes.

Hozzátette, hogy régóta küzd vérnyomásproblémákkal és szívritmuszavarral, de eddig nem tudták pontosan megállapítani a problémát. Most kiderült, hogy a szíve bal kamrája nem működik megfelelően. Az orvos konkrét kérdést szegezett neki: „Még három vagy harminc évig szeretnék élni?” Ez mélyen megrendítette őt.

Az orvosok számos gyógyszert írtak fel neki, valamint teljes életmódváltásra van szüksége. Fel kell számolnia a rengeteg stresszt és megszabadulnia jelentős túlsúlyától is. Jelenleg elsősorban étkezésére kell odafigyelnie, mivel a sport még várat magára a plusz kilók miatt.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 18 990 380 forintot 20 éves futamidőre már 6,54 százalékos THM-el,  havi 139 249 forintos törlesztővel fel lehet venni a K&H Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az UniCredit Banknál szintén 6,54% a THM, míg a CIB Banknál 6,68%; a Raiffeisen Banknál 6,79%, az Erste Banknál 6,89%, az OTP Banknál pedig 7,84%. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

„Néha magam is meglepődök, mennyi minden történik velem, mintha egy film lenne az életem” – mondta szomorúan Farkas Sándor Lajos.

Címkék:
végrehajtó, tv2, sztár, végrehajtás, énekes, végrehajtók,