Senkinek sem kell Reviczky Gábor medencés háza: bajban a színészlegenda, már tízmilliókról mondott le

Pénzcentrum2024. július 12. 09:15

Egy éve hiába árulja ráckevei házát Reviczky Gábor, tavasszal már 30 millióval csökkentették az árát, de 129 millióért sem volt rá érdeklődő. A szakértő szerint immár nem kirívó az ingatlan árazása, de a jelenlegi piaci helyzetben nem jó ingatlant eladni, türelmesnek kell lennie a tulajdonosoknak.

Egy éve hiába árulja ráckevei házát Reviczky Gábor, a Blikk szerint 6+1 szobás, háromszintes, több mint kétszáz négyzetméteres otthont a hozzátartozó hatalmas kerttel és medencével kezdetben 159 millió forintért árulták. Ám komoly érdeklődő nem volt, így a színész és felesége tavasszal úgy döntöttek, 30 millió forintot engednek az árból. De úgy tűnik, ez sem segített.

A lapnak egy informátor elmondta, vannak érdeklődők, sokan szeretnék megnézni azt az ingatlant, ahol Reviczky Gábor lakik, de komoly vásárló még mindig nincs, sokallják az árat. Pedig a színész és felesége már ki is nézték új otthonukat.

Balogh László, az ingatlan.com vezető gazdasági szakértője szerint a 129 milliós vételár már nem kirívó, az agglomerációban egy ekkora, ilyen állapotú, medencés ingatlan ára nagyjából 110-130 millió forint között mozog.

Az viszont tény, hogy a tulajdonos nem a legjobbkor adta házeladásra a fejét. A jelenlegi piaci helyzetben venni érdemes ingatlant, eladni már kevésbé szerencsés. Kevés a vevő, és a többség olcsóbban szeretne ingatlanhoz hozzájutni, még akkor is, ha jóval kisebbet és kevésbé komfortosabbat vagy modernebbet kap. Eladóként most nagyon türelmesnek kell lenni, illetve muszáj számolni azzal, hogy hosszú idő, mire elkelhet egy ingatlan

JÓL JÖNNE 2,6 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 584 927 forintot igényelnél 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 57 984 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,10 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 58 104 forintos törlesztőt (THM 13,20%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

- mondta a szakember.

Címlapkép: Cseke Csilla, MTI/MTVA

Címkék:
otthon, ingatlan, lakáspiac, színész, ingatlanpiac, agglomeráció, ingatlaneladás,