Most érkezett! Visszalépett Szentkirályi Alexandra, hárman mennek csatába a főpolgármesterségért

Pénzcentrum2024. június 7. 08:23

Visszalépett a kormánypártok jelöltje, Szentkirályi Alexandra a főpolgármester-jelöltségtől. Azt is elmondta, kire szeretné, ha a szimpatizánsai szavaznának.

Pénteken reggel bejelentette Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje, hogy mégsem száll harcba a főpolgármesterségért. MInt fogalmazott: szeretné, ha változás lenne, és Karácsony Gergely távozna a város vezetéséből.

A visszalépéssel csak három jelölt maradt a főpolgármesteri szavazólapon: a regnáló Karácsony Gergely mellett Vitézy Dávid és Gurdtner András, a Mi Hazánk jelöltje száll ringbe vasárnap.

Szentkirályi egyben arra is megkérte a szimpatizánsait, hogy a vasárnapi választáson Vitézy Dávidra, a korábbi BKK-vezérre szavazzanak. A videó, melyben bejelentette a visszalépést, itt tekinthető meg:

Loading...

címlapi kép: Purger Tamás, MTI/MTVA

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Te mit gondolsz a saját márkás termékekről?

A következő hetekben a Pénzcentrum és a Debreceni egyetem közös, nagymintás felmérést végez, hogy kiderüljön, hogyan vélekednek a hazai vásárlók az ún. kereskedelmi/saját márkás, illetve a gyártói márkás termékekről. Az alábbiakban arra szeretnénk megkérni, hogy töltsd ki a kérdőívet, ezzel segítve munkánkat. Köszönjük!

 

Címkék:
facebook, alexandra, vitézy, választás, politika, főpolgármester, önkormányzati választás, szentkirályi alexandra,