Hollywoodi fényűzés Kispesten: ennyibe kerül egy kis garzonlakás a magyar Melrose Place házban

Pénzcentrum2024. május 18. 13:57

41,9 millió forintért kínálnak eladásra egy 39 négyzetméteres garzonlakást a kispesti Merlose Place házban. Igen, a társasház a Melrose Place tv-sorozatban szereplő, mediterrán ház tökéletes mása.

Sokan felkapták a fejüket, amikor bő 10 évvel ezelőtt bejelentették, hogy Kispesten egy olyan projekt indul, amelyben a Melrose Place tv-sorozatban szereplő, mediterrán ház tökéletes mását húzzák fel - a lakóépületet végül 2016-ban adták át. A tulajdonosok komfortérzetét növeli a belső udvaron található kerti medence, biliárdterem és lehetőség a ház konditeremének használatára is.

Most a Pénzcentrum kiszúrta, hogy eladásra kínálnak egy garzonlakást a kispesti Melrose Place házban. A 39 négyzetméteres lakásért 41,9 millió forintot kérnek, azaz négyzetméterenként 1 074 000 forintért lehet ingatlant venni a különleges társasházban.

Az ingatlan egy 20 lakásos szigetelt ház földszintjén helyezkedik el pont a medencével szemben, tartozik hozzá egy 9 négyzetméteres erkély is. A közös költség 17500 forint havonta.

Címlapkép: ingatlan.com

Címkék:
lakás, lakásvásárlás, ingatlan, Budapest, ingatlanpiac, ház, ingatlanhirdetés, négyzetméterár, lakáseladás, garzonlakás,