HelloVidék • 2020. június 27. 09:15
A vendéglátóhelyek szigorú korlátozások mellett újra megnyithattak országosan. A HelloVidék annak járt utána, hogy a vidéken működő éttermek milyen lépéseket tettek a vendégek bizalmának növelése és egészségük védelmének érdekében.
Mindig is kiemelt figyelmet szenteltünk a tisztaságnak és a személyi higiéniának, így most is a legkörültekintőbben jártunk el. Tisztítószereink közül valamennyit fertőtlenítő hatású virucid készítményre cseréltünk, valamint a belépési pontokon, illetve a szálloda egyes területein (recepció, étterem, mosdók, folyosók) kézfertőtlenítőket helyeztünk ki. Meghatározott időpontokban a kijelölt kolléga a teljes házban fertőtleníti a kilincseket, telefonokat, székek karfáját, asztalokat és minden olyan felületet, mellyel vendégeink érintkezhetnek. A személyzet minden egyes tagja maszkban és kesztyűben dolgozik, melyet igény esetén vendégeink számára is biztosítunk. A recepción és az éttermi pultban leheletfogó plexi fal került felállításra, valamint Covid protokollt készítettünk az MTÜ ajánlását és a meghozott Kormányrendeleteket kiegészítve.
- mondta el a lap kérdésére Ottlakán Tibor, a Kardosfa Hotel és Étterem munkatársa.
Ha érdekel a teljes cikk, a HelloVidék oldalán elolvashatod. KATT!
Címkék: